Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Värsta bästa
Läsålder
12-15 år
Antal sidor
233
Utgivningsdatum
2022-05-11
Förlag
Bookmark Förlag
Medarbetare
Wadsten, Sebastian (form)
Dimensioner
220 x 155 x 20 mm
Vikt
416 g
SAB
uVna,uDo
ISBN
9789189393165
Värsta bästa tonåren (inbunden)

Värsta bästa tonåren

Inbunden Svenska, 2022-05-11
189
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
"Värsta bästa tonåren tar upp en mängd av de frågor som är aktuella under tonårstiden [ ] Ämnena belyses på ett bra och ingående sätt [och] det går bra att använda den som lexikon och slå upp det som är mest intressant för stunden. Som helhet är det en bra bok för tonåringar och deras föräldrar." - BTJ, betyg 4/5

Ny bok i värsta-bästa-serien som vänder sig lika mycket till tonåringarna som till lärare och föräldrar.

Underhållande och med stor sakkunnighet avdramatiserar boken jobbiga ämnen och svarar på allt som rör tonåringens kropp och själ.

Här får du spännande och viktig kunskap om alltifrån hur du hanterar oren hy till första besöket på ungdomsmottagningen eller förälskelser.

Unga röster, som Hampus Nessvold, Nicole Falciani och Lizette Edfeldt, bjuder på berättelser från sin egen tonår på ett sätt som får läsaren att känna igen sig. Kriminologen och författaren Maria Dufva ger råd om konflikter och problem medan barnmorskan Frida Garell svarar på alla de frågor hon möter i sitt arbete på en ungdomsmottagning.

VÄRSTA BÄSTA TONÅREN är ett lexikon för unga, en tidlös bok som vänder ut och in på ideal, normer och trender och sätter ord på svåra känslor. En guide för unga och vuxna som ska bygga upp tryggare själv- och kroppskänsla och bättre psykisk hälsa.

MARIA DUFVA är kriminolog, författare och föreläsare. Hennes första bok, Mitt barn på nätet, kom ut 2017. Sedan dess har hon gett ut ytterligare tre böcker som sammantaget sålt mer än 300 000 exemplar. Alla hennes böcker har för avsikt att rädda barn från olika typer av övergrepp, trakasserier, mobbning, hot och hat.

FRIDA GARELL är barnmorska. Som verksam på ungdomsmottagning kommer hon i daglig kontakt med unga som söker svar på frågor om sina kroppar, sex och sin psykiska hälsa.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Värsta bästa tonåren
  2. +
  3. Världens viktigaste bok : om kroppen, känslor och sex

De som köpt den här boken har ofta också köpt Världens viktigaste bok : om kroppen, känslor o... av Nathalie Simonsson (häftad).

Köp båda 2 för 388 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »