Saker de borde ha berättat på föräldrakursen (kartonnage)
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
125
Utgivningsdatum
2021-11-05
Upplaga
1
Förlag
Ekström & Garay
Dimensioner
195 x 130 x 25 mm
Vikt
252 g
SAB
Vgaba
ISBN
9789189397965
Saker de borde ha berättat på föräldrakursen (kartonnage)

Saker de borde ha berättat på föräldrakursen

Kartonnage Svenska, 2021-11-05
208
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Att bli med barn. Finns det något härligare här i livet? Gå på småputtrig föräldrakurs, fika med andra blivande föräldrar, skutta fram på könsriktigt rosa eller blåa moln och bara ... mysa.

Jo, så kan det säkert upplevas - för vissa som är totalt hjärntvättade karaktärer i ett statsfinansierat Pogo Pedagog-inspirerat informationsbildspel från ett svunnet århundrade! För en del andra av oss nya förstagångsföräldrar är tiden fram till födseln, och den första perioden som nybliven förälder, allt annat än den lyckorusiga paradistillvaro som målas upp på föräldrakurser och av självutnämnda experter i sociala medier.

I Saker de borde ha berättat på föräldrakursen gör Maria Dahlqvist upp med den snuttifierade myten som omger graviditeten och föräldraskapet. Med en syrlig humor och vassa självironiska observationer baserade på egna erfarenheter dissekerar hon varenda förskönande lögn och halvsanning om verkligheten. Det är roligt, det är ögonöppnande och det är befriande!

Maria Dahlqvist är journalist och trebarnsmamma som gärna vill sätta fingret på saker som många upplever men få pratar om. Hon har svårt för människor som säger att de sitter inne med "sanningen" eftersom hon anser att alla har sin egen sanning - baserad på upplevelser, social miljö och formbarhet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Saker de borde ha berättat på föräldrakursen
  2. +
  3. En dag dog Hannah, alla andra dagar levde hon

De som köpt den här boken har ofta också köpt En dag dog Hannah, alla andra dagar levde hon av Patrick Ekwall (inbunden).

Köp båda 2 för 407 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »