Invandring och mörkläggning : en saklig rapport från en förryckt tid (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
412
Utgivningsdatum
2014-01-13
Upplaga
4
Förlag
Debattförlaget
Originaltitel
Invandring och mörkläggning. En saklig rapport från en förryckt tid.
Dimensioner
221 x 144 x 26 mm
Vikt
621 g
SAB
Ohdi-c,325.1
ISBN
9789198004243
Invandring och mörkläggning : en saklig rapport från en förryckt tid (häftad)

Invandring och mörkläggning : en saklig rapport från en förryckt tid

(47 röster)  |  Läs 19 recensioner
Häftad,  Svenska, 2014-01-13

Slutsåld

Här beskrivs lögnerna, hyckleriet och det havererade integrationsmaskineri som svenska politiker, journalister och opinionsbildare, i en blandning av okunnighet, feghet och missriktad välvilja, väljer att inte berätta om för svenska folket.

Gå in på http://morklaggning.wordpress.com
för en utförligare presentation.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 19 recensioner av Invandring och mörkläggning : en saklig rapport från en förryckt tid. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bra!
  August, 12 september 2016

  Mycket bra bok. Rekommenderas till alla som vill förstå bakgrunden till att vår invandringspolitik skiljer sig så mycket från våra grannländers.

 2. En riktig kunskapsbok för ALLA!

  Hur ska man (hen) förstå hur vi blir systematiskt invaggade i en falsk verklighetsbeskrivning när den så kallade eliten (kultur, media, politik) manipulerar eller förtiger fakta ( inkl. officiell statistik)...?
  Denna bok är en ögonöppnare och idag mycket aktuell!!
  Mycket fakta som kräver tid att läsa och digerera.

 3. Min nya bibel
  Julia, 8 februari 2016

  Jag skulle kunna skriva en hel roman om denna bok. Säger dock bara: läs den!

  Mycket visste man redan om, men det fanns tillfällen, då man gapade stort och ville fly landet.

 4. Välskriven bok som bör läsas av alla
  Inger Andersson, 7 oktober 2015

  Boken tar upp några av de problem, eller baksidor som finns med invandringen och integrationen. Mycket av innehållet stämmer bra överens med det jag sett under de år jag arbetade på migrationsverket samt det jag ser i det mångkulturella område där jag bor. Det talas mycket om det positiva med invandring, men i princip inget alls om baksidorna. Och man måste våga se även dessa!
  Med tanke på hur mycket våra makthavare och medier döljer i denna fråga kan man ju undra vad som mer döljs för allmänheten...

 5. Våga läsa det är inte tabu.
  Hans-Göran Karlsson, 20 mars 2015

  Mycket trevlig bok. Referenser till grundmaterial gör att man får djupare kunskap via internet. Alla skall våga läsa denna bok man är INTE rasist/främlingsfientlig bara för att man tycker man kan göra på annat sätt.

 6. Invandring och Mörkläggnin
  David John White White, 26 september 2014

  Mycket omfattande och upplysande.Om hälften av allt som skrivs här stämmer; då är det skrämmande. Efter att ha läst hälften av boken börjar man undra om det kan finnas mycket mera tillägga. Då är det inte att undra på att SD fick så många röster

 7. god bog med forbehold
  karl henrik pedersen, 24 september 2014

  God bog, men for meget dämonisering af folk med andre opfattelser.
  Bogen gør personer med en anden opfattelse end forfatternes til dårlige mennesker.
  Bogen er f.eks. ikke hæderlig med kriminalstatistik. Den bør sammenligne kriminalitets-raten mellem grupper med samme sociale-, uddannelses- og aldersprofil. Ellers bliver tallene ubrugelige.
  KH

 8. Så välbehövlig!
  Delis, 26 juli 2014

  Vi behöver fakta och sanning om invandringen för att nå realistiska mål för den invandring vi måste betrakta som en del - men inte flerdubbelt mer jämfört med andra nationer - av det obligatoriska ansvar EU-länder måste ta i en rätt så kaotisk omvärld.
  Här får vi detta med kontinuerliga källhänvisningar och referenser. Utmärkt. Det är jobbigt att inte kunna ställa en enda enkel fråga t ex "och hur skall det finansieras?" utan att få svaret "är du nazist??"
  Bra att omedelbart kunna ref... Läs hela recensionen

 9. En viktig röst
  Lippa, 21 juli 2014

  Alla inlägg i debatten måste få höras! Inför valet är det viktigt att man har så mycket relevant information som går att få ut och den här boken är troligen ett av få inlägg som speglar inte bara nyttan utan också andra sidor av invandringen.

 10. Tack till författarna
  Miloslava-Marie, 2 maj 2014

  Boken bör finnas i varje hembibliotek.Skulle man kunna prata öppet om alla problem kring invandring och integration i Sverige,utan att man få stämpel rassist, partier som SD skulle inte finnas.
  Invandrar kvinna

 11. Du skall inga andra åsikter hava jämte min
  Han Själv, 28 april 2014

  Ett krafttag när det gäller att avslöja journalistkåren. Fritiof Nilsson Piraten betygsatte den en gång. "Jag berättar alltid bara sanningen. Sånt jag hört av andra eller läst i tidningen".

 12. En bok som svenska journalister borde läsa
  Utvandrad, 18 april 2014

  Välskriven & väl 'researched' bok som behandlar ett ämne vilket av någon anledning ej kan diskuteras i svenska pressen eller t.o.m. vardagen för närvarande.
  Förhoppningsvis kommer denna bok att bidra till att ämnet invandring kanske någon gång i framtiden kommer att kunna debatteras lika naturligt som i de flesta andra länder.
  Detta, för sveriges framtid så viktiga ämne, tas också upp i boken 'Låsningen' av Docent Jan Tullberg, ytterligare en bok jag kan varmt rekommendera.
  Läs ... Läs hela recensionen

 13. Yttrandefriheten och demokratin är hotad
  L. Vessman, 27 mars 2014

  Jag har själv en mamma som kom som flykting efter andra världskriget och både jag och mamma tycker att boken är bra. Jag känner själv igen stora delar eftersom jag som socionom med arbete i flera invandrartäta områden i Stockholms Län/stad varit med om att bevilja resor till hemlandet trots att det varit flyktingstatus på en del klienter. Mycket annat stämmer i boken och det är smärtsamt att veta att INGEN politiker vågar möta dessa uppgifter på ett nyanserat sätt. SD får många flera röster ... Läs hela recensionen

 14. Aktuell och angelägen bok om en icke-fråga
  Bullpup, 21 mars 2014

  En välskriven och viktig bok som alla borde våga läsa utan fördomar! Den tar upp ett ämne som ingen vågar prata eller skriva om i de etablerade medierna. Läs och bedöm själva!

 15. Invandring i Sverige
  Ludmila , 10 mars 2014

  Boken vi väntade på så länge ! För att starta debatten måste man ha FAKTA. Vi saknade dem grundligaste uppgifterna om invandring. Alla frågor var TABU. Hur skall man bygga en uppfattning om viss problem
  utan att ha tillgång till grundinformationer ? Grattis och TACK ! Jag är själv invandrare från Tjeckoslovakien 1968 och Sverige är mitt hem idag.

 16. En bok som politikerna borde läsa
  Gudrun, 5 mars 2014

  Boken beskriver ur olika utgångspunkter det problem som finns i det svenska samhället, nämligen att invandringen och dess konsekvenser inte får diskuteras. Att inga etablerade förlag ville ge ut boken är ett lysande exempel på att de inte vågar för då skulle de ha stämplats som främlingsfientliga. Att tiga ihjäl de problem som finns i samhället är ingen bra metod i stället måste de diskuteras utan att de som diskuterar frågan blir stämplade som främlingsfientliga.
  En mycket välskriven bok... Läs hela recensionen

 17. Ohederlig hantering av statistik
  Danborje, 19 februari 2014

  Arnstberg och Sandelin påstår att de vill avslöja lögnerna om invandringen till Sverige. De lyckas dåligt med detta eftersom deras bok bygger på en ohederlig behandling av statistik. Detta kombineras med välkända lögner och halvsanningar som spridits av främlingsfientliga grupper under det senaste årtiondet. Bara några få av bokens felaktiga påståenden har rättats i den rättelselista som finns på bokens hemsida. Det är förvånansvärt att en forskare som Arnstberg kan göra sig skyldig till en s... Läs hela recensionen

 18. Nyttig läsning
  Göran, 14 februari 2014

  Boken borde läsas av alla som är intresserade av Sveriges framtid. Speciellt nyttig läsning för journalister och politiker. Informationen passar inte alla men alla fakta går att kontrollera med hjälp av hänvisningarna.

 19. Invandring 2014
  Norrlänning 2014, 7 februari 2014

  En saklig framställning av invandringens påverkan på det Svenska samhället, med hjälp av fakta inhämtat
  från officiella media. Alla är inte rasister som vill ha en ansvarsfull invandringspolitik

Visa alla 19 recensioner

Fler böcker av författarna