Invandring och mörkläggning II Fördjupningar och förklaringar (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
383
Utgivningsdatum
2014-05-28
Upplaga
1
Förlag
Debattförlaget
Originaltitel
Invandring och mörkläggning II Fördjupningar och förklaringar
Dimensioner
220 x 145 x 25 mm
Vikt
588 g
SAB
Ojc
ISBN
9789198004267

Invandring och mörkläggning II Fördjupningar och förklaringar

(23 röster)  |   Läs 3 recensioner
Häftad,  Svenska, 2014-05-28
311
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
För ett drygt år sedan gav Debattförlaget ut Karl-Olov Arnstbergs & Gunnar Sandelins Invandring och mörkläggning. Den tegs i stort sett ihjäl i alla svenska medier utom Aftonbladet som, inte förvånande, avfärdade den som rasism. Varför då ännu en bok om Sverige och massinvandringen? Varför inte bara ge upp? Ett skäl är att del I sålt i närmare tiotusen ex. och hyllats i tusentals mail (ingen överdrift), medan antalet kritiska mail blev färre än tio. Det finns alldeles uppenbart en läsekrets som vill ta del av det som Arnstberg & Sandelin skriver.

Ytterligare ett skäl för en del II är att den första boken inriktades på att ge en lägesbeskrivning: det här händer med Sverige, så här ser massinvandringen ut i siffror och så här frånvarande är debatten. Väckarklockan fungerade nog för en och annan läsare men de fick egentligen aldrig veta hur skeendet kunde förklaras. Varför blev det så här? Den här boken söker besvara den frågan: Därför blev det så här!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Invandring och mörkläggning II Fördjupningar och förklaringar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Äntligen!
  Ulla , 30 september 2015

  Äntligen något annat än klyschor i invandringsfrågan!!!
  Första delen är bäst men denna är också bra.
  Hoppas att ngn börjar tackla frågorna ngn gång.

 2. Svår tung och nödvändig
  pseudonymen Jean, 1 september 2014

  Det är en svår och obehaglig bok att läsa.

  Det är för mig numer klart att den bild av Sverige och den i dag gällande massmedia bilden av Sverige och invandring är osann.

  Det är svårt att ta till sig.

  Svår tung och nödvändig!

 3. Skingrar dimmorna
  Kai Virihaur (Klippan), 30 juni 2014

  Köpte denna bok direkt från förlaget. Här klarläggs vilka politiska strömningar i Sverige som ligger bakom landets extrema invandringspolitik. Det rör sig enkelt uttryckt om en ny typ av vänsterideologi där nationen och nationens rätt att kontrollera sina gränser ifrågasätts.

  Företrädarna för denna ideologi kontrollerar den offentliga diskussionen och gör sitt bästa för att demonisera sina kritiker.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av författarna