Fladdermöss : i en värld av ekon (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
176
Utgivningsdatum
2015-09-25
Förlag
Hirschfeld Förlag
Medarbetare
Rydell, Jens (foto)
Dimensioner
264 x 225 x 15 mm
Vikt
888 g
SAB
Ugff
ISBN
9789198004762
Fladdermöss : i en värld av ekon (inbunden)

Fladdermöss : i en värld av ekon

(7 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden, Svenska, 2015-09-25
319

Just nu 12% rabatt på allt! Använd kod JUNI6

Handla för minst 299 kr, t.o.m. 7 juni. Villkor

  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Vi skymtar deras flyende skuggor i sommarnatten, hör deras parningsrop i höstmörkret och anar de flyktiga silhuetterna i det dunkla gatljuset. Fladdermössen bor i våra hus och jagar i våra trädgårdar och parker. Men vilka är de och hur lever de?
Fladdermöss - i en värld av ekon är den första svenska boken om fladdermössens liv. Den handlar om säregna, fascinerande och mytomspunna djur, däggdjur precis som vi själva, lika i grunden men ändå så annorlunda. Boken sträcker sig från Mayatemplen i Latinamerika till svenska jordkällare, från Kenyas slätter till bergen i Taiwan.
Texterna och fotografierna ger en fantastisk inblick i den värld av ljud och dofter som fladdermössen möter varje natt. Vi får läsa om hur sinnesintryck långt bortom vår mänskliga uppfattningsförmåga formar deras tillvaro. Vi lär känna fladdermössens natur, deras långa historia och relation till människan och får berättat om nyttan de gör i naturen. Natten kommer aldrig mer att kännas ensam.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Fladdermöss : i en värld av ekon
  2. +
  3. Ålevangeliet : berättelsen om världens mest gåtfulla fisk

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ålevangeliet : berättelsen om världens mest gåt... av Patrik Svensson (pocket).

Köp båda 2 för 398 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Fladdermöss : i en värld av ekon. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Sveriges första fladdermusbok
    Bengt Edqvist, 23 september 2015

    Äntligen är den här, Sveriges första vuxenbok om fladdermöss. Zoologerna Johan Eklöf och Jens Rydell, den senare har fotograferat, har verkligen lyckats göra en bok som motsvarar de extremt högt ställda förväntningarna hos en helt vanlig fladdermusnörd. Där finns för det första en stor mängd helt fantastiska bilder från hela världen men också en rik mängd information om detta världens enda flygande däggdjur, och faktiskt också ett av de vanligaste. Men dess dolda tillvaro i grottor, källare, ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner