Framtidens ledarskap : om konsten att leda människor på ett hållbart och framgångsrikt sätt (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
164
Utgivningsdatum
2021-11-04
Upplaga
2
Förlag
Forzum Förlag
Medarbetare
Andersson, Kjell (form) / Hallberg, Jonny (form)
Illustratör/Fotograf
Jenny Holmlund
Dimensioner
210 x 148 x 10 mm
Vikt
246 g
SAB
Qbab
ISBN
9789198162844
Framtidens ledarskap : om konsten att leda människor på ett hållbart och framgångsrikt sätt (häftad)

Framtidens ledarskap : om konsten att leda människor på ett hållbart och framgångsrikt sätt

Häftad,  Svenska, 2021-11-04
265
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Det är en konst att leda människor på ett hållbart och framgångsrikt sätt. Varje situation du möter och varje person du leder är unik. Det gör arbetet som ledare oerhört spännande - men samtidigt mycket utmanande.

Att du hittar din egen strategi för att trivas och utvecklas i rollen som chef är viktigt. Denna bok ger dig praktiska redskap och beskriver vad du kan göra och hur du kan förhålla dig för att klara av och också trivas med den ständiga ström av problem och utmaningar som du möter varje dag.

Boken beskriver Framtidens ledarskap - ett ledarskap som balanserar sakfrågor med ett mänskligt perspektiv. Det är ett ledarskap som utgår från dina värderingar och ger dig själv och dina medarbetare möjlighet att utvecklas. I en tid av snabb förändring, och med ett allt större teknikberoende, krävs ett stabilt och hållbart ledarskap för att kunna nå goda resultat. Framtidens ledarskap ger dig möjlighet att bygga detta.

Boken vänder sig till alla som är intresserade av ledarskap. Kan läsas av chefer, ledare, medarbetare, lärare, rektorer m.fl.

----------------------------Några recensioner:"Boken är lättläst och intressant vilket gör att en praktiker både har tid och möjlighet att ta till sig av innehållet. /.../ Betyget blir 4 DG, men viktigare är att detta är en bok som jag önskar och vill att alla mina framtida chefer har läst!"
- Daniel Gunnarsson, LitteraturMagazinet -

"Boken vänder sig till och borde läsas av alla som leder och har personalansvar. Den är lättläst, enkel att förstå och Pia Vingestråhle beskriver sitt synsätt med levande exempel."
- Hämtat ur BTJ:s recension av Lektör Louise Sverud -

Positivt recenserad i tidningens Chefs nr 4/2014 under rubriken "Tre böcker du inte får missa".Exempel på återkoppling från läsare:"Läsvärd, bra ton, lätt konsumerad, håller med om vad du skriver, en inspirationskälla, drog på smilbanden ibland, uppskattar ditt sätt att coacha läsaren, välstrukturerad, har stor nytta av den, den går rakt in i hela kroppen och knoppen också förstås, inspirerande""Jag tycker din bok är fantastisk"
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Framtidens ledarskap : om konsten att leda människor på ett hållbart och framgångsrikt sätt
  2. +
  3. Framtidens ledarskap : om konsten att leda människor på ett hållbart och framgångsrikt sätt

De som köpt den här boken har ofta också köpt Framtidens ledarskap : om konsten att leda männ... av Pia Vingestråhle (häftad).

Köp båda 2 för 530 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Pia Vingestråhle

  • Helt slut och vägen tillbaka

    Pia Vingestråhle

    Utmattad, utbränd eller helt slut? Då är detta boken för dig. Kanske har du kämpat hårt, varit duktig, levt upp till omgivningens förväntningar, försökt lösa livspuzzlet, burit ett tungt ansvar, mött svåra händelser eller sprungit fort? När du plö...