Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
240
Utgivningsdatum
2018-09-01
Förlag
Fandrake AB
ISBN
9789198456707
Serietidningsreklam!: En nostalgisk faktabilderbok (inbunden)

Serietidningsreklam!: En nostalgisk faktabilderbok

Inbunden Svenska, 2018-09-01
399
Förhandsboka gärna! Förväntad leverans under vecka 36.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Låt oss ta dig på en resa tillbaka till tiden för skapandet av dina lyckligaste barndomsminnen - en tid då det mesta i livet var enkelt. Detta är en sprängfylld kavalkad av det tuffaste, ballaste och godaste en tjej eller grabb på 1970- eller 1980-talet kunde tänka sig. Det var en tid då du hade gott om tid, men ont om pengar. I dag är chansen stor att du har det precis tvärtom.

SERIETIDNINGSREKLAM! är den maffiga boken om de roliga annonserna du hittade i serietidningar som Kalle Anka, Fantomen, Buster, Knasen, Acke och många fler. På somrarna frestade de med Vira Blåtira, Hubba Bubba och Päronsplitt - och om vintrarna med Commodore 64, Barbie och He-Man.

Författarna presenterar inte bara serietidningsreklam du minns - utan har även letat rätt på reklammakare, producenter, fotografer och medverkande för att få hela storyn. Det här är boken som besvarar alla frågor du gått och grunnat på sedan barnsben och som ger dig hundratals anekdoter att stoltsera med på födelsedagsfesten, mötesmiddagen eller på dejten.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Serietidningsreklam!: En nostalgisk faktabilderbok
  2. +
  3. Äventyrsspel : bland mutanter, drakar och demoner

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

Bloggat om Serietidningsreklam!: En nostalgisk fakta...

Bokvideo