Happy healthy holy : den yogiska vägen till ett helt och hållbart liv. (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
256
Utgivningsdatum
2019-11-29
Förlag
Under The Kite Publishing
Dimensioner
240 x 170 x 20 mm
Vikt
504 g
SAB
Dbdde,Rai
ISBN
9789198525113

Happy healthy holy : den yogiska vägen till ett helt och hållbart liv.

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2019-11-29
258
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Varför skrattar Dalai Lama så mycket och

vad kan en dansk bonde lära oss om livet?

En bok för alla som någon gång har funderat över sin plats i tillvaron och tycker att det är dags att vandra sin egen väg. Med hjälp av yoga kan vi alla hitta möjligheter vi inte visste att vi hade.

Malin Svanholm har applicerat de yogiska principerna i en vanlig vardag med familjeliv, yrkesliv och inre och yttre krav. Hon tar sig an 16 olika uppdrag för att utforska hur allt från disciplin, en tupplur och bastubad till att skänka bort sin båt kan hjälpa oss att hitta vår väg i livet. När såväl hjärnan, hjärtat och kroppen får vara med så kommer kraften, lusten och tilliten till oss.

Det här är en inbjudan till dig att följa med på den yogiska vägen för att utforska din egen väg! Du behöver inte ha någon som helst yogavana och du behöver definitivt inte tro på något särskilt. Allt du behöver är en lust att utforska dig själv, en längtan efter något

större och en nyfikenhet på livet. Välkommen att följa med!
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Happy healthy holy : den yogiska vägen till ett helt och hållbart liv.
 2. +
 3. Gå vidare efter utmattning : att förebygga och hantera återfall

De som köpt den här boken har ofta också köpt Gå vidare efter utmattning : att förebygga och ... av Giorgio Grossi (häftad).

Köp båda 2 för 492 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Happy healthy holy : den yogiska vägen till ett helt och hållbart liv.. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Att leva hållbart - inifrån och ut
  Anna Löfdahl, 7 oktober 2020

  Hur lever man hållbart? Den frågan har många dimensioner och handlar ofta om att ändra på saker utanför oss själva. Happy Healthy Holy visar hur du med hjälp av yogiska principer kan öva dig på din egen hållbarhet - inifrån och ut. Kan förnöjsamhet, sanning, självdisciplin och icke-våld skapa en mer hållbar värld och hur kan du praktisera det i din vardag?
  Boken guidar på ett praktiskt och intressant sätt läsaren genom yogans åttafaldiga väg som innehåller 16 urgamla principer. Varje kapi... Läs hela recensionen

 2. Härlig, lättbegriplig och superintressant
  @bettan_bokprataren (Örebro), 15 januari 2020

  En spännande bok som tar upp olika fördelar med att satsa på yogan. Det är en bok som vill ge dig hjälp att hitta nya möjligheter i vardagen. En egen väg till att må bättre skapa en inre frid och ett större fokus. Till ett hållbart liv. Jag gillar bokens upplägg med förklaringar, den är lättläst och ger mig många konkreta tips som jag faktiskt kan ta till mig och testa. Så läs boken, lär dig andas rätt och lev längre!

Visa alla 2 recensioner