Viskaren (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Serie
Arvtagarserien (del 1)
Läsålder
12-15 år
Antal sidor
376
Utgivningsdatum
2021-09-23
Förlag
Chapter Rebels AB
SAB
uHc
ISBN
9789198674309
Viskaren (häftad)

Viskaren

Häftad Svenska, 2021-09-23
281
  • Skickas inom 5-8 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Tänk dig att vara en helt vanlig tonåring och få en sjukdom som gör dig blind. Det är vad som hänt Emma, som precis har anlänt till en lägerskola för att lära sig anpassa sig till de nya förutsättningarna. Hon tillhör en av få lyckliga som fått en ledarhund, Santos. Fast Emma vill inte ha någon hund. I alla fall är det vad hon tror tills det visar sig att Santos är en väldigt speciell hund som har förmågan att låna ut sin syn till henne.

Men Emma verkar inte vara den enda på skolan som har en hemlighet. Vilka är ungdomarna som smyger i korridoren på natten och varför drömmer Emma om en fyr? I takt med att Emma börjar förstå vad den nya förmågan innebär lär hon sig också vad det betyder att vara en viskare och vem Margrim är, han som mördade den senaste viskaren för hundra år sedan.

Viskaren är den första boken i serien om arvtagarna, familjerna som fortfarande lever nära den nordiska mytologin.

Utdrag ur boken:
"Emma stod högst upp i en fyr med rött tak. Utanför de många skeva glasrutorna i lykthuset såg hon en balkong som löpte runt hela tornet. Där ute skymtade en storväxt skepnad som pekade med ett föremål mot en pojke. En av rutorna var trasig och genom den syntes pojkens skräckslagna ansikte. Hans blonda hår var rufsigt i den piskande vinden. Han backade mot kanten av balkongen. Först då såg hon att räcket var trasigt. Emma ropade för att varna honom, men det var för sent. Pojken vinglade till, flaxade med armarna och försvann nedför kanten."
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Viskaren
  2. +
  3. Norrsken i skallen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Norrsken i skallen av Minna Lindeberg (kartonnage).

Köp båda 2 för 466 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »