Bokus

Thorana S. Nelson – författare

Visar alla böcker från författaren Thorana S. Nelson. Handla med fri frakt och snabb leverans.

41 produkter

  1. Thorana S. Nelson - Doing Something Different, Häftad. Tillgänglighet: Lägg i varukorg

    Doing Something Different

    Solution-Focused Brief Therapy Practices

    Av Thorana S. Nelson

    Häftad, 2010

    667 kr

    Lägg i varukorg

    Many books on solution-focused brief therapy provide histories, overviews, and uses of the approach. Doing Something Different does not do any of those things. Instead, it provides those interested in the solution-focused approach with a plethora of ideas for practice, training, and simply enjoying …

  2. John H Frykman, Thorana S Nelson - Making the Impossible Difficult, Häftad. Tillgänglighet: Lägg i varukorg

    Making the Impossible Difficult

    Tools for Getting Unstuck

    Av John H Frykman, Thorana S Nelson

    Häftad, 2003

    239 kr

    Lägg i varukorg

  3. Thorana S Nelson, Terry S Trepper - 101 More Interventions in Family Therapy, Inbunden. Tillgänglighet: Lägg i varukorg

    101 More Interventions in Family Therapy

    Av Thorana S Nelson, Terry S Trepper

    Inbunden, 1998

    2439 kr

    Lägg i varukorg

    Inside 101 More Interventions in Family Therapy, you'll discover many revolutionary and flexible strategies for family counseling intervention that you can tailor, amend, and apply in your own practice. Designed to appeal to professionals of beginning, intermediate, or advanced level status, 101 …

  4. Thorana S Nelson, Terry S Trepper, Frank N Thomas - Tales from Family Therapy, Inbunden. Tillgänglighet: Lägg i varukorg

    Tales from Family Therapy

    Life-Changing Clinical Experiences

    Av Thorana S Nelson, Terry S Trepper m. fl.

    Inbunden, 1998

    1566 kr

    Lägg i varukorg

    You often see books on theoretical approaches and new interventions in therapy, but you rarely, if ever, find a book where therapists discuss their personal reactions to and views of the therapy they offer. In this amazing volume, Tales from Family Therapy: Life-Changing Clinical Experiences, …

  5. Thorana S Nelson, Terry S Trepper, Frank N Thomas - Tales from Family Therapy, Häftad. Tillgänglighet: Lägg i varukorg

    Tales from Family Therapy

    Life-Changing Clinical Experiences

    Av Thorana S Nelson, Terry S Trepper m. fl.

    Häftad, 1998

    759 kr

    Lägg i varukorg

    You often see books on theoretical approaches and new interventions in therapy, but you rarely, if ever, find a book where therapists discuss their personal reactions to and views of the therapy they offer. In this amazing volume, Tales from Family Therapy: Life-Changing Clinical Experiences, …

  6. Thorana S Nelson, Terry S Trepper - 101 More Interventions in Family Therapy, Häftad. Tillgänglighet: Lägg i varukorg

    101 More Interventions in Family Therapy

    Av Thorana S Nelson, Terry S Trepper

    Häftad, 1998

    1237 kr

    Lägg i varukorg

    Inside 101 More Interventions in Family Therapy, you'll discover many revolutionary and flexible strategies for family counseling intervention that you can tailor, amend, and apply in your own practice. Designed to appeal to professionals of beginning, intermediate, or advanced level status, 101 …

  7. Thorana S Nelson, Frank N Thomas - Handbook of Solution-Focused Brief Therapy, Inbunden. Tillgänglighet: Lägg i varukorg

    Handbook of Solution-Focused Brief Therapy

    Clinical Applications

    Av Thorana S Nelson, Frank N Thomas

    Inbunden, 2007

    3904 kr

    Lägg i varukorg

    An invaluable guide to the history, descriptions of practice strategies, and applications of SFBT! The Handbook of Solution-Focused Brief Therapy is a unique, comprehensive guide that assists clinicians, regardless of experience level, in learning and applying the concepts of Solution-Focused Brief …

  8. Joel K. Simon, Thorana S. Nelson - Solution-Focused Brief Practice with Long-Term Clients in Mental Health Services, Inbunden. Tillgänglighet: Lägg i varukorg

    Solution-Focused Brief Practice with Long-Term Clients in Mental Health Services

    "I Am More Than My Label"

    Av Joel K. Simon, Thorana S. Nelson

    Inbunden, 2007

    1881 kr

    Lägg i varukorg

    Valuable patient-centered ideas for treating mental illnessTraditional forms of mental health care can often center more on simply avoiding hospitalization than on promoting wellness by focusing on a patient’s personal feelings and hopes. In fact, these established methods can even have a …

  9. Joel K. Simon, Thorana S. Nelson - Solution-Focused Brief Practice with Long-Term Clients in Mental Health Services, Häftad. Tillgänglighet: Lägg i varukorg

    Solution-Focused Brief Practice with Long-Term Clients in Mental Health Services

    "I Am More Than My Label"

    Av Joel K. Simon, Thorana S. Nelson

    Häftad, 2007

    759 kr

    Lägg i varukorg

    Valuable patient-centered ideas for treating mental illnessTraditional forms of mental health care can often center more on simply avoiding hospitalization than on promoting wellness by focusing on a patient’s personal feelings and hopes. In fact, these established methods can even have a …

  10. Thorana S Nelson - Education and Training in Solution-Focused Brief Therapy, Inbunden. Tillgänglighet: Lägg i varukorg

    Education and Training in Solution-Focused Brief Therapy

    Av Thorana S Nelson

    Inbunden, 2005

    2195 kr

    Lägg i varukorg

    The one-of-a-kind book that provides training exercises illustrating solution-focused brief therapy!As we recognize our own problem behavior in our lives, most of us struggle for ways to change it. Solution-focused brief therapy is the highly effective practice that works by changing concentration …

  11. Thorana S Nelson - Education and Training in Solution-Focused Brief Therapy, Häftad. Tillgänglighet: Lägg i varukorg

    Education and Training in Solution-Focused Brief Therapy

    Av Thorana S Nelson

    Häftad, 2005

    503 kr

    Lägg i varukorg

    The one-of-a-kind book that provides training exercises illustrating solution-focused brief therapy!As we recognize our own problem behavior in our lives, most of us struggle for ways to change it. Solution-focused brief therapy is the highly effective practice that works by changing concentration …

  12. Thorana S Nelson, Terry S Trepper - 101 Interventions in Family Therapy, Inbunden. Tillgänglighet: Lägg i varukorg

    101 Interventions in Family Therapy

    Av Thorana S Nelson, Terry S Trepper

    Inbunden, 1993

    2585 kr

    Lägg i varukorg

    Here is an exciting collection of favorite and successful family therapy interventions from therapists which inspire more creative therapy methods in your own practice. 101 Interventions in Family Therapy features contributions by a diverse group of well-known leaders in the field, “therapists on …

  13. Robert E. Lee, Thorana S. Nelson, Toni S. Zimmerman - Contemporary Relational Supervisor, Inbunden. Tillgänglighet: Lägg i varukorg

    Contemporary Relational Supervisor

    Av Robert E. Lee, Thorana S. Nelson m. fl.

    Inbunden, 2025

    2195 kr

    Lägg i varukorg

    This leading resource is an empirically based, socioculturally attuned, and learner-friendly text on the cutting edge of couple and family therapy supervision.The revised third edition provides emerging supervisors with the conceptual and pragmatic tools to engage a new wave of therapists, helping …

  14. Robert E. Lee, Thorana S. Nelson, Toni S. Zimmerman - Contemporary Relational Supervisor, Häftad. Tillgänglighet: Lägg i varukorg

    Contemporary Relational Supervisor

    Av Robert E. Lee, Thorana S. Nelson m. fl.

    Häftad, 2025

    487 kr

    Lägg i varukorg

    This leading resource is an empirically based, socioculturally attuned, and learner-friendly text on the cutting edge of couple and family therapy supervision.The revised third edition provides emerging supervisors with the conceptual and pragmatic tools to engage a new wave of therapists, helping …

  15. Toni S. Zimmerman, Thorana S. Nelson, Robert E. Lee - Contemporary Relational Supervisor, E-bok. Tillgänglighet: Lägg i varukorg

    Contemporary Relational Supervisor

    Av Toni S. Zimmerman, Thorana S. Nelson m. fl.

    E-bok, 2025

    559 kr

    Lägg i varukorg

    This leading resource is an empirically based, socioculturally attuned, and learner-friendly text on the cutting edge of couple and family therapy supervision.The revised third edition provides emerging supervisors with the conceptual and pragmatic tools to engage a new wave of therapists, helping …

  16. Toni S. Zimmerman, Thorana S. Nelson, Robert E. Lee - Contemporary Relational Supervisor, E-bok. Tillgänglighet: Lägg i varukorg

    Contemporary Relational Supervisor

    Av Toni S. Zimmerman, Thorana S. Nelson m. fl.

    E-bok, 2025

    571 kr

    Lägg i varukorg

    This leading resource is an empirically based, socioculturally attuned, and learner-friendly text on the cutting edge of couple and family therapy supervision.The revised third edition provides emerging supervisors with the conceptual and pragmatic tools to engage a new wave of therapists, helping …

  17. Thorana S. Nelson, Joel K. Simon - Solution-Focused Brief Practice with Long-Term Clients in Mental Health Services, E-bok. Tillgänglighet: Lägg i varukorg

    Solution-Focused Brief Practice with Long-Term Clients in Mental Health Services

    "I Am More Than My Label"

    Av Thorana S. Nelson, Joel K. Simon

    E-bok, 2012

    892 kr

    Lägg i varukorg

    Valuable patient-centered ideas for treating mental illness Traditional forms of mental health care can often center more on simply avoiding hospitalization than on promoting wellness by focusing on a patient’s personal feelings and hopes. In fact, these established methods can even have a …

  18. Thorana S. Nelson, Joel K. Simon - Solution-Focused Brief Practice with Long-Term Clients in Mental Health Services, E-bok. Tillgänglighet: Lägg i varukorg

    Solution-Focused Brief Practice with Long-Term Clients in Mental Health Services

    "I Am More Than My Label"

    Av Thorana S. Nelson, Joel K. Simon

    E-bok, 2012

    892 kr

    Lägg i varukorg

    Valuable patient-centered ideas for treating mental illness Traditional forms of mental health care can often center more on simply avoiding hospitalization than on promoting wellness by focusing on a patient’s personal feelings and hopes. In fact, these established methods can even have a …

  19. Frank N Thomas, Thorana S Nelson - Handbook of Solution-Focused Brief Therapy, E-bok. Tillgänglighet: Lägg i varukorg

    Handbook of Solution-Focused Brief Therapy

    Clinical Applications

    Av Frank N Thomas, Thorana S Nelson

    E-bok, 2012

    1445 kr

    Lägg i varukorg

    An invaluable guide to the history, descriptions of practice strategies, and applications of SFBT! The Handbook of Solution-Focused Brief Therapy is a unique, comprehensive guide that assists clinicians, regardless of experience level, in learning and applying the concepts of Solution-Focused Brief …

  20. Frank N Thomas, Thorana S Nelson - Handbook of Solution-Focused Brief Therapy, E-bok. Tillgänglighet: Lägg i varukorg

    Handbook of Solution-Focused Brief Therapy

    Clinical Applications

    Av Frank N Thomas, Thorana S Nelson

    E-bok, 2012

    1445 kr

    Lägg i varukorg

    An invaluable guide to the history, descriptions of practice strategies, and applications of SFBT! The Handbook of Solution-Focused Brief Therapy is a unique, comprehensive guide that assists clinicians, regardless of experience level, in learning and applying the concepts of Solution-Focused Brief …

  21. Thorana S. Nelson - Doing Something Different, E-bok. Tillgänglighet: Lägg i varukorg

    Doing Something Different

    Solution-Focused Brief Therapy Practices

    Av Thorana S. Nelson

    E-bok, 2011

    696 kr

    Lägg i varukorg

    Many books on solution-focused brief therapy provide histories, overviews, and uses of the approach. Doing Something Different does not do any of those things. Instead, it provides those interested in the solution-focused approach with a plethora of ideas for practice, training, and simply enjoying …

  22. Thorana S. Nelson - Doing Something Different, E-bok. Tillgänglighet: Lägg i varukorg

    Doing Something Different

    Solution-Focused Brief Therapy Practices

    Av Thorana S. Nelson

    E-bok, 2011

    696 kr

    Lägg i varukorg

    Many books on solution-focused brief therapy provide histories, overviews, and uses of the approach. Doing Something Different does not do any of those things. Instead, it provides those interested in the solution-focused approach with a plethora of ideas for practice, training, and simply enjoying …

  23. Thorana S. Nelson - Doing Something Different, Inbunden. Tillgänglighet: Lägg i varukorg

    Doing Something Different

    Solution-Focused Brief Therapy Practices

    Av Thorana S. Nelson

    Inbunden, 2015

    2585 kr

    Lägg i varukorg

    Many books on solution-focused brief therapy provide histories, overviews, and uses of the approach. Doing Something Different does not do any of those things. Instead, it provides those interested in the solution-focused approach with a plethora of ideas for practice, training, and simply enjoying …

  24. Laurie L. Charles, Thorana S. Nelson - Family Therapy Supervision in Extraordinary Settings, Inbunden. Tillgänglighet: Lägg i varukorg

    Family Therapy Supervision in Extraordinary Settings

    Illustrations of Systemic Approaches in Everyday Clinical Work

    Av Laurie L. Charles, Thorana S. Nelson

    Inbunden, 2019

    2195 kr

    Lägg i varukorg

    Family Therapy Supervision in Extraordinary Settings showcases the dynamism of systemic family therapy supervision/consultation as it expands beyond typical and historical traditions. In this unique collection, contributors write about their innovations, unexpected learnings, and “perfect …

  25. Laurie L. Charles, Thorana S. Nelson - Family Therapy Supervision in Extraordinary Settings, Häftad. Tillgänglighet: Lägg i varukorg

    Family Therapy Supervision in Extraordinary Settings

    Illustrations of Systemic Approaches in Everyday Clinical Work

    Av Laurie L. Charles, Thorana S. Nelson

    Häftad, 2019

    637 kr

    Lägg i varukorg

    Family Therapy Supervision in Extraordinary Settings showcases the dynamism of systemic family therapy supervision/consultation as it expands beyond typical and historical traditions. In this unique collection, contributors write about their innovations, unexpected learnings, and “perfect …

  26. Thorana S. Nelson - Solution-Focused Brief Therapy with Families, Inbunden. Tillgänglighet: Lägg i varukorg

    Solution-Focused Brief Therapy with Families

    Av Thorana S. Nelson

    Inbunden, 2018

    2585 kr

    Lägg i varukorg

    Solution-Focused Brief Therapy with Families describes SFBT from a systemic perspective and provides students, educators, trainers, and practitioners with a clear explanation and rich examples of SFBT and systemic family therapy. Family therapists will learn how SFBT works with families, …

  27. Thorana S. Nelson - Solution-Focused Brief Therapy with Families, Häftad. Tillgänglighet: Lägg i varukorg

    Solution-Focused Brief Therapy with Families

    Av Thorana S. Nelson

    Häftad, 2018

    667 kr

    Lägg i varukorg

    Solution-Focused Brief Therapy with Families describes SFBT from a systemic perspective and provides students, educators, trainers, and practitioners with a clear explanation and rich examples of SFBT and systemic family therapy. Family therapists will learn how SFBT works with families, …

  28. Terry S Trepper, Thorana S Nelson - 101 Interventions in Family Therapy, E-bok. Tillgänglighet: Lägg i varukorg

    101 Interventions in Family Therapy

    Av Terry S Trepper, Thorana S Nelson

    E-bok, 2014

    977 kr

    Lägg i varukorg

    Here is an exciting collection of favorite and successful family therapy interventions from therapists which inspire more creative therapy methods in your own practice. 101 Interventions in Family Therapy features contributions by a diverse group of well-known leaders in the field, “therapists on …

  29. Terry S Trepper, Thorana S Nelson - 101 Interventions in Family Therapy, E-bok. Tillgänglighet: Lägg i varukorg

    101 Interventions in Family Therapy

    Av Terry S Trepper, Thorana S Nelson

    E-bok, 2014

    970 kr

    Lägg i varukorg

    Here is an exciting collection of favorite and successful family therapy interventions from therapists which inspire more creative therapy methods in your own practice. 101 Interventions in Family Therapy features contributions by a diverse group of well-known leaders in the field, “therapists on …

  30. Thorana S Nelson - Education and Training in Solution-Focused Brief Therapy, E-bok. Tillgänglighet: Lägg i varukorg

    Education and Training in Solution-Focused Brief Therapy

    Av Thorana S Nelson

    E-bok, 2014

    589 kr

    Lägg i varukorg

    The one-of-a-kind book that provides training exercises illustrating solution-focused brief therapy! As we recognize our own problem behavior in our lives, most of us struggle for ways to change it. Solution-focused brief therapy is the highly effective practice that works by changing concentration …