Silvana (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
312
Utgivningsdatum
2018-03-08
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Burai, Johanna (form)
Dimensioner
285 x 215 x 23 mm
Vikt
1680 g
SAB
Ijz Imam, Silvana
ISBN
9789113082400
Silvana (inbunden)

Silvana

(3 röster)
Inbunden Svenska, 2018-03-08
339
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Silvana är ett rikt självporträtt av en av våra största artister och hennes musikaliska universum. I denna unika fotobok möter vi Silvana Imam på ikoniska, tidigare opublicerade och privata bilder tillsammans med de flesta av hennes låttexter, för första gången samlade. Genom personliga kommentarer och berättelser får vi en inblick i kreatören Silvana Imams arbete. Silvana bjuder in till ett eget land där jantelagen är ogiltigförklarad och full kreativ och personlig frihet råder.

En bred, hängiven publik har tagit Silvana Imam till sina hjärtan och på bara några år har hon blivit den mest hyllade, lyssnade och inflytelserika rapparen och artisten i Sverige, prisbelönt för sina låttexter och liveshower. Med sina kompromisslösa texter har hon fångat en hel generation och med självklarhet breddat samhällsdebatten. Hon är en stark röst för de queera, de utsatta och de ansatta.

Det här är en bok för fansen, Silvanas nonsense warriors, och för alla oss som fascinerats av hennes okuvliga och starka budskap om kärlek, antirasism och aktivism. Med hennes egna ord: Silvana är svenskt kulturarv.

Silvana är formgiven av konstnären och designern Johanna Burai, som bland annat ligger bakom det uppmärksammade projektet World White Web.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Silvana
  2. +
  3. Operabögar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Operabögar av Göran Gademan (häftad).

Köp båda 2 för 508 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Silvana