Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
319
Utgivningsdatum
2017-01-11
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Akademisk
Medarbetare
Ulaner, Maria (form)
Illustratör/Fotograf
Airi Iliste
Dimensioner
216 x 140 x 21 mm
Vikt
518 g
SAB
Do
ISBN
9789127147478
Tid att leva : ett tioveckors program för stresshantering med ACT och medveten närvaro (häftad)

Tid att leva : ett tioveckors program för stresshantering med ACT och medveten närvaro

(17 röster)  |  Läs 5 recensioner
Häftad Svenska, 2017-01-11
169
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
I perioder är det naturligt att vara rejält stressad och vi är byggda för att klara det. Stress är något som varierar i livet, från lite till mycket, och hur stressad man än är kan man inte »bli galen« av stress.

Men om det som var tänkt att bara vara en period istället övergår till något långvarigt säger till sist kroppen eller huvudet ifrån. Stress har blivit en del av vår vardag och stressrelaterad ohälsa är idag den vanligaste orsaken till långtidssjukskrivning.

När kraven är många i livet kan vi ibland tappa riktningen och börja prioritera »borden« och »måsten«. Vi kanske minskar kontakten med vänner och familj och får mindre tid till att göra kreativa och roliga saker. Det finns risk att vi dränerar oss själva på energi och missar tillfällen för återhämtning.

Tid att leva hjälper dig som har problem med stress att återta kontrollen över ditt liv. Du kommer att få hjälp med att hantera den ofrånkomliga stressen som är en del av livet och att förändra den stress som är möjlig att göra någonting åt.

Boken är upplagd som ett program som du kan följa vecka för vecka och som ger ökad förståelse om vad stress är och hur man kan hantera den.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Tid att leva : ett tioveckors program för stresshantering med ACT och medveten närvaro
 2. +
 3. Sluta grubbla börja leva

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sluta grubbla börja leva av Steven C Hayes, Spencer Smith (inbunden).

Köp båda 2 för 544 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Tid att leva : ett tioveckors program för stresshantering med ACT och medveten närvaro. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. En av de bättre självhjälpsböckerna
  Maria, 22 september 2018

  Har läst många självhjälpsböcker och detta är en av de bättre. Lätt att läsa, ger många insikter och är väldigt "hands-on" med konkreta övningar. Har hjälp mig mycket i min rehabilitering för utmattningssyndrom.
  Alla övningar kanske inte har känts relevanta för mig men det tyder ju på att boken har en bredd som täcker upp flera olika problemområden.

 2. Mycket bra!
  Anita, 11 januari 2018

  Väldigt nyttig och bra bok. Med olika steg vecka för vecka får man lära sig hantera sin stress. Andningsövningarna i boken hjälper en att känna sin kropp.

 3. Välgjord självhjälp
  Grebo, 26 september 2017

  Den här boken är en fin hjälpreda i livets berg- och dalbana. Välskriven. Mycket uppgifter att göra och dokumentera, om man vill.

 4. Rekommenderas för både terapeut och patient
  Einar Palm , 16 september 2017

  Jag har arbetat inom både primärvård och nu företagshälsovård med personer med stressproblematik och använt boken både i stresshanteringskurser och i individsamtal - väldigt enkelt och bra beskrivet för de olika interventionerna där man med fördel kan ta enstaka avsnitt utifrån personens specifika problematik och arbeta utifrån. Rekommenderas varmt!

 5. Enkel och inspirerande
  Imma75, 15 september 2017

  Boken är fylld av mycket bra information och övningar. Man förstår enkelt hur man ska göra. Metoden och strategierna fungerar!!!

Visa alla 5 recensioner

Bloggat om Tid att leva : ett tioveckors program för...