Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
519
Utgivningsdatum
2018-05-22
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Allmänlitteratur
Medarbetare
Acedo, Sara R. (form)
Dimensioner
220 x 148 x 39 mm
Vikt
700 g
SAB
Hc
ISBN
9789127154377
Blixtra, spraka, blända! (inbunden)

Blixtra, spraka, blända!

(2 röster)
Inbunden,  Svenska, 2018-05-22
222
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
AaaaaaaaAAAAAHHHHHHH! Förskottet är slut, mer än slut, alldeles för mycket pengar har gått åt på alldeles för kort tid och i helt fel sällskap i London och någon ny roman är inte i sikte. Får vi lov att presentera Penny Löwe, kometdebuten från häromåret, som med sin roman "Strid" blev ett namn på allas läppar, ett stjärnskott som slocknade.

Pennys bästa vän och värsta ovän heter Lola, och när hon dyker upp igen i Stockholm efter att de skilts åt utan värme alls i London börjar karusellen igen. Hon kan inte låta Penny leva sitt liv, och Penny vet inte vilket liv hon förväntas leva. Det enda hon vet är att hennes liv just nu inte är något vidare ämne för en roman, så Lola, konstnär och manipulatör, anmäler sig frivillig. Lola iscensätter Pennys liv med kärlek och dramatik så att Penny ska få något att skriva om. Vilket väl inte kan sluta särskilt väl?

Jenny Jägerfeld har skrivit en roman som förenar underhållningslitteraturens höga tempo och osvikliga förmåga att driva läsaren vidare med en spännande litterär självprövning om autofiktionens roll för den samtida romanen: måste en författare ha levat och prövat för att få skriva? Och vem har egendomsrätt till en skönlitterär text.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Blixtra, spraka, blända!
  2. +
  3. Löpa varg

De som köpt den här boken har ofta också köpt Löpa varg av Kerstin Ekman (pocket).

Köp båda 2 för 311 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jenny Jägerfeld