Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
270
Utgivningsdatum
2018-11-12
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Akademisk
Medarbetare
Ulaner, Maria (form)
Dimensioner
216 x 140 x 25 mm
Vikt
521 g
SAB
Dodf,Dokb
ISBN
9789127822184
Känslor som kraft eller hinder : en handbok i känsloreglering (inbunden)

Känslor som kraft eller hinder : en handbok i känsloreglering

(16 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2018-11-12
289
 • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
 • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
När ilskan får en att vilja explodera eller rädslan förlamar en - kan man då ändå påverka hur man känner sig och agera smart? Även när känslorna är som starkast?

Känslor ger oss kraft, driv och fördjupar livsupplevelsen. Men de kan också göra att vi beter oss på sätt som vi inte förstår eller gillar, och bli ett hinder för oss.

Här ger två erfarna psykologer praktiska tips och strategier för hur vi kan hantera svåra känslor i vår vardag. De beskriver hur känslor fungerar, vad de vill säga oss och hur vi kan närma oss viktiga värden och mål i livet med hjälp av våra känslor - ibland genom att förhålla oss annorlunda till dem.

Boken är skriven för dig som vill få ökad känslokompetens och komma vidare när känslorna ställer sig i vägen för sådant som är viktigt för dig, som dina relationer eller din självrespekt.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Känslor som kraft eller hinder : en handbok i känsloreglering
 2. +
 3. Känslofällan : ta makten över dina känslor, tankar och ditt beteende

De som köpt den här boken har ofta också köpt Känslofällan : ta makten över dina känslor, tan... av Siri Helle (kartonnage).

Köp båda 2 för 538 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Känslor som kraft eller hinder : en handbok i känsloreglering. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Otroligt pedagogiskt skriven och superba övningar.
  Helene, 20 mars 2023

  Mycket bra bok. Övningarna gjorde sig inte jättebra i lyssnarformat, men nu har jag köpt boken i fysisk form. Boken är mycket bra och rekommenderas varmt!

 2. Fem stjärnor
  Patricia, 11 januari 2022

  Fantastisk bok! Välförklarat och praktiskt, har massa med övningar och tips för känsloreglering. Känns nästan som en handbok för ett sunt liv. Skulle rekommendera till alla.

 3. Jättebra bok om känslor
  Rinnie Krossler, 21 oktober 2020

  Lätt att läsa och förstå, jättebra exempel och förklaringar. Gillade att den börjar på ett sätt att man dyker in i den och förstår på en nivå innan de tar en in i nästa nivå. Bra att det fans studier och forskning med. Bra att de är en hel del utifrån DBT som jag verkligen kan ta till mig utifrån mina egna erfarenheter. Den här boken kan både privatpersoner såväl som yrkesverksamma inom terapi och behandling förstå. Jag själv läser den för att ta stöd i mina utbildningar mot föräldrar i Känsl... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av författarna

 • Känslor som kraft eller hinder

  Hanna Sahlin, Elizabeth Malmquist

  När ilskan får en att vilja explodera eller rädslan förlamar en ? kan man då ändå påverka hur man känner sig och agera smart? Även när känslorna är som starkast? När ilskan får en att vilja explodera eller rädslan förlamar en ? kan man då ändå påv...