Digitala beteenden : en verktygslåda för kundfokuserad design (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
168
Utgivningsdatum
2019-08-23
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Allmänlitteratur
Dimensioner
216 x 143 x 17 mm
Vikt
371 g
SAB
Qblbmd,Doee
ISBN
9789127824454

Digitala beteenden : en verktygslåda för kundfokuserad design

(1 röst)  |   Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2019-08-23
246
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Hur får vi människor att klicka på våra annonser, köpa våra varor och använda våra appar? Digitala beteenden har mycket gemensamt med det som sker i den fysiska världen, men förutsättningarna är annorlunda – därför behövs en ny verktygslåda att använda inom produktdesign, tjänsteutveckling, kommunikation och strategiarbete.

För att urskilja viktiga insikter och avgöra vilka insatser som ska göras behöver vi känna till de grundläggande orsakerna till varför vi människor gör som vi gör.

Digital design öppnar för en helt ny tillämpning av psykologisk forskning. Aldrig tidigare har det varit så lätt att designa gränssnitt som förändrar ett beteende. Det har heller aldrig varit så viktigt som det är nu. Konkurrensen om kunden och dennes uppmärksamhet är som bekant stenhård.

Det här är en bok för dig som skapar digitala tjänster med ett tydligt syfte att driva beteenden, affärer eller förändring.

Arvid Janson är civilingenjör med en andra examen i marknadsföring. Under sin karriär har han grundat flera företag med beteendeförändring som gemensam nämnare. Han har arbetat som konsult inom produkt- och beteendedesign åt både små och stora företag. Idag arbetar han som produktchef på KRY.

Niklas Laninge är psykolog och har sedan 2010 hjälpt organisationer att skapa mer tillgängliga tjänster och effektivare marknadsföring.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Digitala beteenden : en verktygslåda för kundfokuserad design
  2. +
  3. Pojken, mullvaden, räven och hästen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Pojken, mullvaden, räven och hästen av Charlie MacKesy (inbunden).

Köp båda 2 för 485 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Digitala beteenden : en verktygslåda för kundfokuserad design. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Läs den -ge bort den!
    Hanna (Stockholm), 16 februari 2020

    Kort, tydlig och koncis. På ett lättfattligt sätt beskrivs, ges tips hur vi bäst förstår vår målgrupp, ger kunderna de bästa förutsättningarna för en lyckad affär. Mycket läsvärda sidor!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna