Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
171
Utgivningsdatum
2020-09-25
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Akademisk
Dimensioner
216 x 142 x 15 mm
Vikt
297 g
SAB
Ohae,Doka
ISBN
9789127824829
Ostörd : principer för en skärpt arbetsdag (häftad)

Ostörd : principer för en skärpt arbetsdag

Häftad Svenska, 2020-09-25
199 259 Du sparar 60 kr!
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Att jobba en hel dag men ändå känna att man inte har fått något gjort. Att aldrig hinna tänka tankar till slut och ofta bli avbruten. Känner du igen dig?

Ostörd handlar om att värna om, prioritera och förvalta dina mentala tillgångar. Då kan de användas där de behövs som mest och dessutom är roligast att tillämpa i utmanande, kreativt, koncentrerat arbete. Du får lära dig hur kunskap om arbetsminne, uppmärksamhet och planeringsförmåga kan hjälpa dig i ditt jobb. Teori varvas med tips så att du kan skapa de bästa förutsättningarna för lugn, tydlighet och ostördhet med högre kvalitet som resultat.

Vi tänker ofta att vi bara borde skärpa oss. Här får du istället lära dig hur du kan utnyttja miljön för att styra ditt beteende. Jag beskriver de utmanande villkor som råder i dagens gränslösa arbetsliv, liksom forskning om människors förmåga till självstyre och självreglering. I ljuset av detta erbjuder jag strategier för att forma ett framgångsrikt självledarskap som skyddar dina värdefulla mentala resurser.
Gisela Bäcklander

Gisela Bäcklander, fi l.dr, har disputerat i industriell ekonomi och organisation vid KTH och har en masterexamen i organisationspsykologi. Hon är verksam som arbetslivsforskare vid GIH.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ostörd : principer för en skärpt arbetsdag
  2. +
  3. Fem felfunktioner i en grupp : och hur man skapar en fungerande arbetsgemenskap

De som köpt den här boken har ofta också köpt Fem felfunktioner i en grupp : och hur man skap... av Patrick M Lencioni (kartonnage).

Köp båda 2 för 448 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »