Arbetet på jobbet : om bök och bröte i arbetslivet (häftad)
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
170
Utgivningsdatum
2021-03-19
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Allmänlitteratur
Dimensioner
217 x 144 x 15 mm
Vikt
294 g
SAB
Doka,Ohae
ISBN
9789127828605
Arbetet på jobbet : om bök och bröte i arbetslivet (häftad)

Arbetet på jobbet : om bök och bröte i arbetslivet

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2021-03-19
219
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Sagt om boken:

"Rättframt, lättläst, insiktsfullt om våra problem på jobbet. En bok som ger många tankeställare och bidrar till att vi kan stå emot en del av de konstigheter, frustrationer och konflikter som vi alltför ofta råkar ut för - eller själva orsakar."
Mats Alvesson, professor och organisationsforskare, Lunds Universitet

Krånglar det till sig på jobbet ibland? Känns vissa arbetsuppgifter meningslösa eller kanske direkt kontraproduktiva? Är arbetsgruppens målbild och rollfördelning inte riktigt tydlig? Florerar rykten och skvaller om kollegor och ledning?

Om du har en känsla av att det liksom pågår ett slags diffust arbete som inte riktigt ingår i själva jobbet men som ändå kräver en rejäl arbetsinsats då är du i mycket gott sällskap.

Det pågår mycket bredvid det vi själva ser som vårt jobb och vi behöver hjälp med att hantera och förstå arbetet vi utför utöver våra egentliga arbetsuppgifter.

Byråkratisk brottning, missförståndshantering, oförutsägbarheter och teamarbete utan träning i teamfunktionalitet är saker vi skulle kunna komma till rätta med om vi bara vet hur vi ska ta tag i dem.

Organisationspsykolog Anders Rydell ger hållpunkter, förhållningssätt och förslag på strategier som kan vara hjälpsamma i strävan mot ett vettigare och mer hållbart arbetsliv. Detta är en bok till alla som varje dag kämpar på i en eller annan roll där ute på våra arbetsplatser.

»Jag har velat undersöka allt det som pågår på arbetsplatsen, som stökar till det och tar tid men som inte är arbetsuppgifter.« Läs en intervju med Anders Rydell i HR People.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Arbetet på jobbet : om bök och bröte i arbetslivet
  2. +
  3. Återhämtningsguiden : må bra trots stress och press

De som köpt den här boken har ofta också köpt Återhämtningsguiden : må bra trots stress och p... av Niclas Almén (häftad).

Köp båda 2 för 438 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Arbetet på jobbet : om bök och bröte i arbetslivet. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Lättläst och kärnfull kunskapssamling
    Urban Wrangell, 6 april 2021

    En lättläst sammanfattande bok kring hur vi beter oss på arbetet samt under vilka förutsättningar. Praktisk användbar i vardagliga arbetslivet och med en humoristisk ton.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Anders Rydell