Ibland mår jag inte så bra (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
139
Utgivningsdatum
2016-11-09
Förlag
Bokförlaget Forum
Medarbetare
Sporrong, Sanna (form)
Dimensioner
250 x 180 x 20 mm
Vikt
600 g
SAB
Lz Lindgren, Therése
ISBN
9789137149011

Ibland mår jag inte så bra

(96 röster)  |   Läs 12 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2016-11-09
249
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
Årets bäst säljande fackbok 2016!

Att må dåligt psykiskt är inget att skämmas över, säger Therése Lindgren, Sveriges största kvinnliga youtuber. Hon blev Årets Youtuber både 2016 och 2015 och hennes hyllade videor består av allt från glada skönhetstips till tårfylld ensamhet. I den här boken fördjupar hon sig mer i sin bakgrund och varför hon ibland inte mår så bra. Hur känns panikångest? Vad kan man göra för att peppa sig själv? När ska man söka hjälp och vad finns det för hjälp att få? Hur kan någon som är så framgångsrik också må så dåligt? På ett ärligt, personligt och ofta humoristiskt och lättsamt sätt tar sig Therése Lindgren an ett svårt ämne från många vinklar. Hon vill berätta om sin egen psykiska ohälsa och få andra att förstå att det här är vanligt och drabbar de flesta människor någon gång i livet. Therése varvar sina egna berättelser och erfarenheter med fakta. Hon delar även med sig av tips som hur du andas dig ur en panikattack, hur du kan prata om ditt tillstånd med vänner och familj eller något så grundläggande som hur du tar dig upp ur sängen på morgonen. Ibland är det såklart viktigt att man söker professionell hjälp och andra gånger kan man faktiskt må bättre av att "acceptera läget".
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Ibland mår jag inte så bra
 2. +
 3. Viktigt på riktigt : min resa mot att leva mer hållbart

De som köpt den här boken har ofta också köpt Viktigt på riktigt : min resa mot att leva mer ... av Therése Lindgren (inbunden).

Köp båda 2 för 318 kr

Kundrecensioner

Det finns 12 recensioner av Ibland mår jag inte så bra. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bra bok
  Jakob, 17 december 2017

  Exakta känslor hur man mår om man lider av utmattningdepression! Anhöriga ska läsa boken för att förstå hur det känns.

 2. Väldigt bra!
  Alicia , 21 oktober 2017

  Så modigt och bra av Therese att våga prata så ärligt och öppet om sin psykiska ohälsa och alla sina kyngor. Jag läste den här när jag var låg och mådde genast bättre när man får höra talas om att man inte är ensam om vissa av sina tankar och en viss ångest. Sedan tyckte jag det var skönt att läsa om en person som på många sätt inte är lik mig själv, men ändå plågas av många liknande tankar och samma slags ångest.

  Hon är väldigt bra på att förklara hur ångest känns på ett enkelt sät... Läs hela recensionen

 3. Psykisk ohälsa
  Anneli Ljungström, 6 februari 2017

  En bok som beskriver hur det kan vara för en ung människa idagens samhälle och drabbad av psykisk ohälsa. Beskriver hur man av samhället kan få stöd att komma ur en besvärlig situation i sina unga år och med rätt hjälp så kan utvecklingen hoppfullt vändas positivt. Bra beskrivningar lätttillgänglig text.

 4. Julklapp
  Ulrika , 2 januari 2017

  Jag gav denna bok i julklapp till min 20-åriga dotter som inte släppte boken förrän den var slut. Hon tyckte att boken var mycket bra.

 5. Sett och hört sedan långt tidigare
  Lena Hellberg , 5 december 2016

  Lite trist med självcentrerade bloggare som tror sig vara unika. Boken innehåller knappast något som tillför en vanlig människa något nytt. Men hon gör väl pengar på bokförsäljning...

 6. Ibland mår jag inte så bra!

  En riktigt bra bok, en bok alla borde läsa!
  Therése Lindgren är en riktig inspiration, hon visar att psykisk ohälsa inte är något att skämmas över!

 7. Rekommenderar starkt.
  Josephine , 17 november 2016

  Jag har själv panikångest och generell ångest, och kände verkligen igen mig när jag läste denna boken. Fastnade direkt för den och det kändes så bra att känna att man inte är ensam! Vill verkligen tacka dig Therése. Kommer läsa denna om och om igen när jag känner att ångesten blir för mycket.

  Therése har skrivit denna jättebra och det flöt på väldigt bra. Hon har också skrivit om vad olika sjukdomar innebär och vad som händer med kroppen men även egna anekdoter för att ge exempel. R... Läs hela recensionen

 8. Therese Lindgren - En fin och bra tjej helt enkelt
  Tommy, 15 november 2016

  Vad spännande det kändes när jag fick boken, sedan när jag började läsa var mina känslor
  som en Berg- och dalbana upp och ner, det blev spännande, sedan deppigt, sedan intressant,
  sedan kunde man le för vissa saker.
  Jag är 25 år gammal (kille/man) och lever själv med en psykisk ohälsa.
  Jag kände igen mig själv i så mycket i vad du prata och berättar om dig själv i boken Therese.
  Det känns så bra inuti mig att få veta att jag inte är ensam om det, och att alla inte mår bra ... Läs hela recensionen

 9. Therese Lindgren = Sverige nya författardrottning
  Emma , 14 november 2016

  Therese har verkligen, svart på vitt visat hur psykisk ohälsa kan påverka en själv men också sin omgivning och karriär. Men också hur den kan ändra på en och i Thereses fall till det goda! Therese visar också genom sina fina beskrivningar och väl valda meningar att alla kan lyckas även om man lider av någon slags diagnos! GO THERESE!!!!!

 10. Ganska bra
  Emma , 14 november 2016

  Ärlig, rak bok. Mycket ingående på vissa delar. Blev ibland lite uttråkad periodvis. Hade inte en "feel-good" känsla när jag läst ut den. Utan mer en klump i magen. Tycker inte den passar unga tonåringar....

 11. Fantastisk bok
  Hedvig Waldenström , 14 november 2016

  Läste ut boken på ett par timmar efter att jag fått den - jag kunde nämligen inte lägga ifrån mig den!! Så himla bra skrivet. Så bra upplagt. Hur bra som helst!!! Jag säger då det; Therese Lindgren är författare. Så otroligt duktig på att utrycka sina känslor och berätta sin historia. Det här var så bra. Det bästa jag läst !!!!! Otorligt viktig och nyttig bok att läsa. Är så stolt över Therese. Hon är så fantastisk!!! Och jag, jag är lyrisk efter att ha läst den här helt otroliga boken om hen... Läs hela recensionen

 12. Superfina berättelser och informativ!
  Milou, 12 november 2016

  Världens finaste Therese har gjort en superbok!
  Det är en blandning av personliga berättelser samt
  information om diagnoser och behandling.

Visa alla 12 recensioner

Fler böcker av Therése Lindgren