Kommunikation i förändringsprocesser (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
240
Utgivningsdatum
2008-09-25
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
217 x 151 x 20 mm
Vikt
500 g
ISBN
9789147088850
Kommunikation i förändringsprocesser (inbunden)

Kommunikation i förändringsprocesser

Inbunden Svenska, 2008-09-25

Slutsåld

Forskningsprojektet "Kommunikation i förändringsprocesser" (finansierat av bl a KK-stiftelsen) har studerat förändringsarbete i ett antal företag och hur kommunikationen om förändringarna har fungerat. Det har resulterat i den här boken, som ger ny kunskap, både teoretisk och praktisk, om kommunikation vid förändringar. I boken utvecklas nya modeller och riktlinjer för intern kommunikation vid förändringar.

Läs mer
Boken ger fördjupad kunskap om vilka faktorer som påverkar möjligheterna att lyckas med en förändring. Den visar att i praktiken är kommunikationen vid en förändringar en komplex process som kräver kunskap och planering. Boken fokuserar i första hand på planerade organisationsförändringar, men även kontinuerliga förändringar tas upp. Det empiriska materialet har samlats in genom observationer, intervjuer och enkäter vid de tre större svenska företag som ingår i forskningsprojektet: AstraZeneca, E.ON och SCA.

Om författarna
Bokens redaktörer är Catrin Johansson, Mittuniversitetet, och Mats Heide , Lunds universitet. Medverkar gör även Asta Cepaite, Malmö högskola, Christina Grandien, Mittuniversitetet, Therese Monstad, Uppsala universitet och Charlotte Simonsson, Nordisk Kommunikation AB.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna