Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
I karriären
Antal sidor
359
Utgivningsdatum
2017-08-17
Upplaga
1
Förlag
Liber
Översättare
Ann Lagerhammar
Dimensioner
217 x 160 x 25 mm
Vikt
577 g
SAB
Qblb
ISBN
9789147122035
För-påverkan : ett helt nytt sätt att övertyga och påverka (inbunden)

För-påverkan : ett helt nytt sätt att övertyga och påverka

(1 röst)
Inbunden Svenska, 2017-08-17
308
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Vad skiljer effektiva kommunikatörer från riktigt framgångsrika talare? Hemligheten ligger i ögonblicket innan du levererar ditt budskap! Det som vi i dagligt tal kallar tajming.

Läs mer
Efter världssuccén med boken Påverkan (Influence) är Robert Cialdini äntligen tillbaka med en ny bok. Den här gången fokuserar han på konsten att förbereda dina åhörare på att ta emot ditt budskap precis innan du levererar det. Det kallar Cialdini för "det privilegierade ögonblicket för förändring" och det gäller att ta tillvara på det.
Cialdini beskriver sin modell, som baseras på omfattande forskning, med hjälp av många exempel och berättelser som gör modellen lätt att förstå och att använda för egen del. Den nya boken innehåller en kombination av helikopterperspektiv och angripbar taktik som kommer att göra även den till en omedelbar klassiker.

Om författarna
Robert Cialdini är äntligen tillbaka med en ny bok efter världssuccén med boken Påverkan (Influence). Han är Regents' Professor of Psychology and Marketing vid Arizona State University och en av världens främsta experter inom konsten att påverka.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. För-påverkan : ett helt nytt sätt att övertyga och påverka
  2. +
  3. Kundfokus : skapa kundvärde och hållbara resultat

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kundfokus : skapa kundvärde och hållbara resultat av Eva Bloch, Ada Elmgart (häftad).

Köp båda 2 för 651 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om För-påverkan : ett helt nytt sätt att öve...