Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
180
Utgivningsdatum
2018-07-19
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
240 x 170 x 8 mm
Vikt
356 g
SAB
Eabu
ISBN
9789147122868
Kreativ och likvärdig NO-undervisning (häftad)

Kreativ och likvärdig NO-undervisning

Häftad Svenska, 2018-07-19
312
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Varför studsar en varm boll högre än en kall? Vad händer med is om vi häller på salt? Hur bygger man om en petflaska så att den funkar som en termos? Det här är frågor som kan väcka nyfikenhet hos elever och locka in dem i naturvetenskapens underbara värld. NO ska vara ett ämne för alla elever! Men hur gör man rent praktiskt?

Läs mer
Kreativ och likvärdig NO-undervisning är en konkret handbok och en kreativ inspirationskälla som i ord och bild visar hur du didaktiskt organiserar, genomför och följer upp en NO-undervisning som både väcker nyfikenhet och ger eleven goda kunskaper. Författaren Hans Persson vägleder och sporrar dig på sitt personliga sätt att skapa en mer intressant, kreativ och inkluderande undervisning.
Kreativ och likvärdig NO-undervisning är problematiserande och vilar på vetenskaplig grund. Pernilla Nilsson, professor i didaktik vid Högskolan i Halmstad, ger inledningsvis en forskningsgenomgång. Alla experiment och aktiviteter är autentiska och hämtade direkt från klassrummen, väl utprövade av verksamma lärare från olika länder. Boken är rikt illustrerad och det finns i många fall länkar till filmklipp som förtydligar innehållet ytterligare. Boken vänder sig till lärare och lärarstudenter, främst grundskolans F-6, men passar även för högre årskurser.

Om författarna
Hans Persson är med sin gedigna erfarenhet en av Sveriges mest meriterade inspiratörer inom naturvetenskap- och teknikområdet. I föreläsningar och läroböcker har han inspirerat tusentals lärare över hela världen. På hemsidan www.hanper.se finns mängder av tips och filmade experiment.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kreativ och likvärdig NO-undervisning
  2. +
  3. Naturvetenskapliga experiment : för förskolan och de tidiga skolåren

De som köpt den här boken har ofta också köpt Naturvetenskapliga experiment : för förskolan o... av Marianne Almström, Camilla Christensson, Eva Martinsson (häftad).

Köp båda 2 för 571 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna