Ljusrevolutionen ; Friskare och starkare med solens röda strålar (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2023-07-27
Upplaga
1
Förlag
HarperCollins Nordic
Medarbetare
Lindeberg, Eva (form)
SAB
Vna
ISBN
9789150975505
Ljusrevolutionen ; Friskare och starkare med solens röda strålar (inbunden)

Ljusrevolutionen ; Friskare och starkare med solens röda strålar

Inbunden, Svenska, 2023-07-27
229
  • Förboka gärna! Förväntad leverans vecka 32.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Vi känner det tydligt - hur kroppen dras mot solens första strålar en kylig februaridag. Orsaken är genetisk. Ljus med rätt våglängd kan ge samma effekt på hälsan som rätt kost och regelbunden träning. Med ljusets hjälp kan vi hämma inflammationer, öka muskelmassan, minska risken för autoimmuna sjukdomar, sänka blodtrycket, minska blodfetterna, stärka immunförsvaret, öka kollagenproduktionen och stimulera stamcellsproduktionen, och mycket mer.

I Ljusrevolutionen förklarar Fredrik skillnaden mellan olika ljus, hur huden, musklerna och åldrandet kan påverkas positivt av tio minuters rött ljus varje dag, och hur man kan ersätta det naturliga solljuset under de mörka månaderna. Låter det för bra för att vara sant? Det är det inte.

?Icke-solande är den fjärde stora livsstilsriskfaktorn för vår hälsa, tillsammans med rökning, övervikt, och stillasittande.? Pelle Lindqvist, professor och överläkare, kvinnokliniken, Södersjukhuset

Fredrik Paulún är en av Sveriges mest framgångsrika författare, entreprenörer och föreläsare inom näringslära. Han är utbildad näringsfysiolog och har skrivit ett tjugotal böcker som har sålts i över 1,5 miljoner exemplar och översatts till flera språk. Han föreläser i hela Norden om träning, näringslära och hälsa, och skriver regelbundet för ett flertal tidningar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ljusrevolutionen ; Friskare och starkare med solens röda strålar
  2. +
  3. Sex substanser som förändrar ditt liv : dopamin, oxytocin, serotonin, kortisol, endorfin, testosteron

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sex substanser som förändrar ditt liv : dopamin... av David J P Phillips (kartonnage).

Köp båda 2 för 448 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Fredrik Paulún