Hemliga vägen (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
165
Utgivningsdatum
1982-01-01
Upplaga
3
Förlag
Bokförlaget Robert Larson
Originalspråk
Engelska
Dimensioner
220 x 155 x 15 mm
Vikt
410 g
SAB
Dokba,Cme.04
ISBN
9789151401577
Hemliga vägen (inbunden)

Hemliga vägen

(1 röst)
Inbunden Svenska, 1982-01-01
154
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Vem är jag? - är frågan som andliga sökare har ställt i alla tider. Den innersta sanningen är universell och förändras inte.
Med hjälp av den psykologiska självanalys, som noggrant beskrivs i boken, skalas det dunkelt tänkta bort ur medvetandet, och ger oss en klar och upplyst väg att gå.
Vi lär oss genom ödmjukhet och mental tystnad, och med hjälp av enkla dynamiska övningar, att få kunskap om oss själva. Kontakten med intuitionen förfinas och en väg öppnas till vårt innersta, gudomliga centrum - som Paul Brunton kallar Överjaget.
Den hemliga vägen lovar, att något alldeles underbart väntar oss om vi vänder vår uppmärksamhet inåt, i stället för att förgäves jaga efter lyckan utanför oss själva.
Den hemliga vägen är en levande och kärleksfull bok. Den förmedlar en vishet av ett ovanligt slag, där orden bärs upp av en inre kraft, som lyser upp mörkret inom och utom oss.
Låt den hemliga vägen bli början till ett nytt liv, med bättre balans mellan det inre sökandet och det yttre, verksamma livet - något som blir till glädje inte enbart för dig själv, utan även för människor i din omgivning. Det goda har ju, som bekant, förmågan att sprida sig som ringar på vattnet.
Paul Brunton påminner också om en ofta bortglömd möjlighet: att låta sig inspireras av storslagenheten i naturen - där vi kan glömma vardagens bekymmer och oro, och bara vara - liksom att ta till oss skönheten i den stora musiken och konsten.
Paul Brunton ger konkreta och praktiska råd, som i hög grad underlättar det andliga sökandet, och som leder oss till en bättre, en mer inspirerad och meningsfull tillvaro.
Den hemliga vägen är baserad på mångtusenårig erfarenhet, som har anpassats till vårt sätt att tänka och leva. Den hemliga vägen blir en följeslagare genom livet, som vid varje ny genomläsning uppenbarar djupare insikter.
I Den hemliga vägen läggs grunden för de andliga övningar som ingående beskrivs och förklaras i böckerna Vägen till Överjaget, del 1 och del 2.
Den hemliga vägen har tryckts över trettio gånger i England och tjugo gånger i USA. Den svenska översättningen har hittills sålts i mer än 10.000 exemplar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Hemliga vägen
  2. +
  3. Att finna själen : Meningen med livet på jorden

De som köpt den här boken har ofta också köpt Att finna själen : Meningen med livet på jorden av Paul Brunton (inbunden).

Köp båda 2 för 340 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Paul Brunton