Hälsorebell: läkning, näring och motivation för ett friare liv (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
171
Utgivningsdatum
2020-10-31
Förlag
Holistic Rebel
Dimensioner
220 x 145 x 25 mm
Vikt
453 g
SAB
Dok
ISBN
9789151966755
Hälsorebell: läkning, näring och motivation för ett friare liv (inbunden)

Hälsorebell: läkning, näring och motivation för ett friare liv

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2020-10-31
249
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Kan levereras innan jul!
Hälsorebell är en personlig bok om läkning, näring och motivation. Författaren Leila Andersson tar dig med på en resa genom kropp, tankar, känslor och själ. Grunden är att vi alla har en inre helande och kreativ kraft som hjälper oss att läka våra liv och att uppfylla vårt syfte här på jorden. För den moderna självläkande människan som följer sitt hjärta istället för normen.

Med Hälsorebell har Leila skrivit den handbok hon själv önskade hade funnits när hon lämnade nio till fem livet, stress, ångest och ohälsa för en tillvaro fylld av välbefinnande, kreativitet, mening och frihet.

Leila Andersson är hälsoinspiratör, personlig coach, kursledare, mindfulnessinstruktör och yogalärare med över 15 års erfarenhet av personlig utveckling och ledarskap. Hon arbetar intuitivt med känslohantering, stresshantering, meditation och motivation. Leila skriver även artiklar och blogginlägg för olika digitala hälsoplattformar. Hälsorebell är Leilas debutbok.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Hälsorebell: läkning, näring och motivation för ett friare liv
  2. +
  3. Akuthomeopati för hela familjen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Akuthomeopati för hela familjen av Chris Jörgenfelt (häftad).

Köp båda 2 för 448 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Hälsorebell: läkning, näring och motivation för ett friare liv. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Läkning, näring och motivation
    Lena, 2 december 2020

    "Läkning, näring och motivation", skriver Leila Andersson att hon vill tillhandahålla med sin bok, och jag tycker att hon lyckats bra. Boken är lättläst och innehåller en fin blandning av personliga berättelser/exempel ur hennes eget liv, fakta, citat, reflektioner och övningar man kan göra själv.

    Hon skriver: "Jag personligen både utövar och arbetar med de läkande traditioner och moderna metoder som boken bygger på. Som läsare möter du mina tolkningar av yogafilosofi, olika terapeu... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner