Ut ur boxen. Förändringsledning på riktigt (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
200
Utgivningsdatum
2020-04-06
Förlag
Sanoma Utbildning
Dimensioner
210 x 140 x 15 mm
Vikt
350 g
SAB
Qbab,Qbaab
ISBN
9789152358962
Ut ur boxen. Förändringsledning på riktigt (häftad)

Ut ur boxen. Förändringsledning på riktigt

Häftad Svenska, 2020-04-06
302
 • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Det sätt som vi organiserar och leder arbete på präglas fortfarande av idéer från det tidiga 1900-talets maskinålder. Ändå ser vårt samhälle helt annorlunda ut idag. Många organisationer befinner sig i ett läge där de behöver tänka genuint nytt, för vi har ingen aning om hur omvärlden kommer att utvecklas.
Ut ur boxen beskriver hur ledare utifrån agila metoder kan bygga förändringsförmåga hos organisationer, team och individer. Med hjälp av forskning, egna erfarenheter och flera fallstudier visar managementkonsulten Love Lönnroth hur tillit, lust och engagemang är framgångsnycklar för att bli konkurrenskraftig - och överleva.
Love Lönnroth är managementkonsult med drygt 20 års erfarenhet av att jobba med transformativa förändringsprojekt och organisationsutveckling, både inom företag och offentlig förvaltning. Han författare till flera böcker, föredragshållare samt skribent på sociala medier. Love arbetar idag på Sonder, där han är med och utvecklar nya sätt att leda och organisera företag och offentliga organisationer.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Ut ur boxen. Förändringsledning på riktigt
 2. +
 3. Handlingsstark : så maxar du ditt och andras engagemang

De som köpt den här boken har ofta också köpt Handlingsstark : så maxar du ditt och andras en... av Joakim Ahlström (häftad).

Köp båda 2 för 561 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Love Lönnroth

 • Värderevolutionen : Strategier för högre lönsamhet, aktieägarvärde och samhällsvärde

  Love Lönnroth

  Företagandet går från den industriella ekonomin där miljö och människor exploateras för att skapa lönsamhet till nätverksekonomin där miljö-ansvar och socialt ansvar är en förutsättning för att skapa aktieägarvärde. Det är en värderevolution och d...

 • Option på framtiden

  Love Lönnroth

  Vad händer egentligen i Den nya ekonomin? Love Lönnroth, forskare och konsult med bl a miljöresurser som specialitet, ger här sina svar och renodlar några av de viktigaste tendenserna. Etiska värderingar spelar en allt större roll när dagens konsu...