Ut ur boxen. Förändringsledning på riktigt (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
200
Utgivningsdatum
2020-04-06
Förlag
Sanoma Utbildning
Dimensioner
210 x 140 x 15 mm
Vikt
350 g
SAB
Qbab,Qbaab
ISBN
9789152358962
Ut ur boxen. Förändringsledning på riktigt (häftad)

Ut ur boxen. Förändringsledning på riktigt

Häftad,  Svenska, 2020-04-06
343
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Det sätt som vi organiserar och leder arbete på präglas fortfarande av idéer från det tidiga 1900-talets maskinålder. Ändå ser vårt samhälle helt annorlunda ut idag. Många organisationer befinner sig i ett läge där de behöver tänka genuint nytt, för vi har ingen aning om hur omvärlden kommer att utvecklas.
Ut ur boxen beskriver hur ledare utifrån agila metoder kan bygga förändringsförmåga hos organisationer, team och individer. Med hjälp av forskning, egna erfarenheter och flera fallstudier visar managementkonsulten Love Lönnroth hur tillit, lust och engagemang är framgångsnycklar för att bli konkurrenskraftig - och överleva.
Love Lönnroth är managementkonsult med drygt 20 års erfarenhet av att jobba med transformativa förändringsprojekt och organisationsutveckling, både inom företag och offentlig förvaltning. Han författare till flera böcker, föredragshållare samt skribent på sociala medier. Love arbetar idag på Sonder, där han är med och utvecklar nya sätt att leda och organisera företag och offentliga organisationer.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ut ur boxen. Förändringsledning på riktigt
  2. +
  3. Facilitera! : allt du behöver veta för att framgångsrikt leda människor i workshops

De som köpt den här boken har ofta också köpt Facilitera! : allt du behöver veta för att fram... av Anna Gullstrand (häftad).

Köp båda 2 för 751 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Love Lönnroth