Häxans handbok till revolutionen (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
212
Utgivningsdatum
2022-03-01
Förlag
Whitastierna Productions
Medarbetare
Andersson, Johnny (form)
Illustratör/Fotograf
Johnny Andersson
Dimensioner
225 x 150 x 12 mm
Vikt
375 g
SAB
Blb
ISBN
9789152719008
Häxans handbok till revolutionen (häftad)

Häxans handbok till revolutionen

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2022-03-01
199
  • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
I Häxans handbok till revolutionen får läsaren följa med på en resa genom historia, mytologi och filosofi, till en häxkonst som utmanar de maktordningar som sliter sönder jorden såväl som allt liv på den.

Resan går till just häxkonsten för att den mer än någon annan är en brinnande motkraft till idén om att jorden är död, kroppen syndig och att det inte längre finns några mysterier att upptäcka. Det är en slingrande väg genom både aktivism, magi, politik och andlighet. Från forntid och folktro, till nutid och queerfeminism.

Men Häxans handbok till revolutionen är också just det - en praktisk handbok. För trots att vi är så många som längtar, drömmer och värker efter en annan värld, kan det kännas övermäktigt att veta vilken tråd man ska börja nysta i. Den här boken ger just läsaren några av de trådarna, samt praktisk vägledning till häxans grundläggande verktyg.

Det här är en bok för såväl den som är ny inom naturbaserad, feministisk häxkonst, som den som vill fördjupa sin befintliga magiska och andliga praktik till att handla om mer än bara den egna utvecklingen - som vill knyta samman sin praktik med kampen för jämlikhet, rättvisa och en hållbar värld.

Elin Bååth är häxa, naturprästinna och lärare med en magisterexamen i religionsvetenskap. Som aktivist har hon upplevt allt från Göteborgskravallerna till regionfullmäktige, där hon suttit som folkvald feministisk politiker. Under namnet Eldin producerar hon magisk musik, samt driver podcasten Förmödrars makt, om magi, ceremoni, feminism och häxkonst.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Häxans handbok till revolutionen
  2. +
  3. När ingen lyssnar

De som köpt den här boken har ofta också köpt När ingen lyssnar av Diamant Salihu (inbunden).

Köp båda 2 för 288 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Häxans handbok till revolutionen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Ett underverk
    Malin Widén, 7 april 2022

    Detta kommer att bli en klassiker. Köp den, läs den och älska den. Lättläst men smart. För gamla och unga.

Visa alla 1 recensioner