Handbok för oförutsägbarhet : hur du kan bemöta en komplex och kaotisk värld (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
222
Utgivningsdatum
2022-09-12
Upplaga
1
Förlag
Nicholas Fernholm AB
Dimensioner
180 x 135 x 17 mm
Vikt
388 g
SAB
Qbaa
ISBN
9789152725276
Handbok för oförutsägbarhet : hur du kan bemöta en komplex och kaotisk värld (inbunden)

Handbok för oförutsägbarhet : hur du kan bemöta en komplex och kaotisk värld

Inbunden,  Svenska, 2022-09-12
269
  • Skickas från oss inom 2-5 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
När kritiken mot robotarna på Nya Karolinska Sjukhuset blev för stark var det ett luciatåg som ändrade allt. Och när coronapandemin härjade som värst var det tack vare en VVS-tekniker som vårdpersonalen i Region Stockholm slapp stå utan andningsskydd. För när allt ser hopplöst ut kan de mest oväntade lösningar visa sig. Hur kommer det sig?
I den här boken förklarar Nicholas Fernholm varför och guidar dig samtidigt genom den kaotiska tid då vården mot alla odds lyckades ställa om för att bemöta coronakrisen. Lär dig mer om hur komplexa system fungerar och upptäck vad ormbunkar kan lära dig om effektiv organisation. Genom berättelserna i boken får du konkreta tips på hur du och din organisation bäst kan hitta lösningar på oförutsägbara problem - nästa gång de uppstår.
Nicholas Fernholm nominerades till Årets talare 2022 och har föreläst för flera av Sveriges största organisationer på temat förändringsarbete, komplexitet och digitalisering. I början av coronapandemin var han logistikansvarig för SLSO under uppbyggnaden av Älvsjö pandemisjukhus och blev senare en av projektledarna för inköp av skyddsutrustning till Region Stockholm.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Handbok för oförutsägbarhet : hur du kan bemöta en komplex och kaotisk värld
  2. +
  3. Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen till ett gladare liv, bättre relationer och oslagbara team

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen t... av Gunnel Ryner (häftad).

Köp båda 2 för 418 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Nicholas Fernholm

  • Trisse Traktor

    Nicholas Fernholm

    Trisse Traktor - Sveriges första barnbok helt skapad av AI! Trisse Traktor är en smart och modig traktor som lär sig hantera sina känslor. När han möter problem som gör honom arg, tar han djupa andetag och pratar med nära för att hitta lösningar. ...