Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
157
Utgivningsdatum
2010-08-06
Upplaga
1
Förlag
Ica Bokförlag
Översättare
Niclas Hval
Originaltitel
Sum
Dimensioner
190 x 130 x 10 mm
Vikt
160 g
SAB
Hce.016
ISBN
9789153435488
Summan : fyrtio berättelser från livet efter detta (häftad)

Summan : fyrtio berättelser från livet efter detta

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2010-08-06

Slutsåld

Hyllad, internationell succé i svensk översättning

När du dör kommer du kanske att upptäcka att Gud är stor som en mikrob och fullständigt omedveten om din existens. I en annan version av livet efter detta återskapas du utifrån dina kontokortsutdrag och i en tredje tvingas du leva tillsammans med irriterande, alternativa versioner av dig själv som representerar allt det du kunde ha blivit.
I fyrtio underbart fantasirika berättelser - på samma gång roliga, tankeväckande och skakande - slår David Eagleman undan benen på alla traditionella föreställningar om döden och håller upp en spegel i vilken vi kan se oss själva här och nu. Hans berättelser tar avstamp i vetenskapen och i en förundran inför vår mystiska existens: en blandning av hopp, kärlek och död som skär rakt igenom den mänskliga naturen i de mest oväntade vinklar.
Summan blev över en natt en stor försäljningssuccé i Storbritannien sedan Stephen Fry twittrat om boken. Sedan dess har Eaglemans kritikerhyllade berättelser om vad som skulle kunna vänta oss efter döden översatts till tjugotvå språk och i det närmaste uppnått kultstatus. Äntligen finns den i svensk översättning.

"Berättelserna bär det genialas märke ... Eagleman tillintetgör med sin fantasi fördomar med vad jag vill kalla ömsint respektlöshet."
Helsingborgs Dagblad

"Eaglemans berättelser om livet efter detta är en listig satir av vår egen tid. Snillrikt och underhållande!"
Östgöta Correspondenten
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Summan : fyrtio berättelser från livet efter detta. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Både bra och inte
    Henrik R. (Uppsala), 24 april 2011

    Av "40 berättelser från livet efter detta" är det ett fåtal som är fullständigt briljanta; många som är bra och många som är intetsägande/upprepande. Själva ideén är lysande; men den skulle kunna bantats ned till ca. häften.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av David Eagleman