Faktakalendern 2021 (häftad)
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
383
Utgivningsdatum
2020-10-01
Förlag
Bokförlaget Semic
Medarbetare
Söderman, Lars (form)
Dimensioner
170 x 115 x 17 mm
Vikt
247 g
SAB
B
ISBN
9789155268787

Faktakalendern 2021

(14 röster)  |  Läs 3 recensioner
Häftad,  Svenska, 2020-10-01

Slutsåld

Fullt av omistliga fakta och tusen saker som du inte visste att du ville veta mer om! Faktakalendern är den perfekta uppslagsboken för alla tillfällen och en given samlarbok för kalenderbitaren. Kortfattade fakta och statistik om bl.a. stater, historia och geografi. Inklusive kartor och nationsflaggor i färg. Unika sammanställningar av fakta och statistik från databaser du inte kommer åt själv.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Faktakalendern 2021. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En trevlig uppslagsbok
  Lars Gustavsson, 25 juli 2021

  En trevlig uppslagsbok över intressanta fakta i de mest olika områden. En trevlig bekantskap för dem som inte bara vill förlita sig till Gogle.

 2. Intressant bok!

  Mycket vetande i komprimerad form! Roligt att inte alltid bara leta på nätet också. Nyttigt att vara offline ibland tycker jag.

 3. En oumbärlig hjälpreda i vardagen!
  Stefan Grazia, 1 december 2020

  Som korsordslösare är detta det mest koncentrerade fickbibliotek man kan tänka sig! Har man dessutom tidigare årgångar får man en känsla av oslagbarhet!

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Lars Söderman

 • Skriv! : alla tips du behöver för att börja - och skriva klart

  Lars Söderman

  Drömmer du också om att få fart på ditt skrivande? Här hittar du alla tips du behöver för att komma igång! Den här boken är en inspirerande och peppande guide som hjälper dig att våga skriva på allvar. Lär dig hur du utvecklar dina idéer, hittar e...