Snorkling och fridykning : under ytan på ett andetag (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
112
Utgivningsdatum
2007-03-01
Förlag
Fridykning.se
Medarbetare
Pompe, Annelie (form)
Dimensioner
140 x 220 x 8 mm
Vikt
220 g
ISBN
9789163196607

Snorkling och fridykning : under ytan på ett andetag

Inbunden,  Svenska, 2007-03-01

Slutsåld

Författaren Sebastian Näslund, är kanske mest känd för att ha seglat ensam över Atlanten i en hemmabyggd båt, men han har också snorklat och fridykt i alla oceaner under vitt skilda omständigheter. Allt från en 40 meter djup iskall fjällsjö, till Hawaiis vulkansluttningar, på korallrev i Röda havet och vidare ensam mitt ute på Atlanten på 4000 meters djup. Han har fridykt med sälar och delfiner, kaskelotter och havssköldpaddor, hajar och späckhuggare.
Författaren har också en passion för tävlingsfridykning där han satt flera svenska rekord, bland annat har han simmat bröstsim till 50 meters djup i svenska vatten. Han har stillaliggande hållit andan i sju minuter och dragit sig ner till 70 meters djup på ett andetag.

Nu delar han med sig av sina erfarenheter i en instruktionsmanual som ska göra försiktiga snorklare till säkra fridykare.

De marinbiologiska avdelningarna är skrivna av Annelie Pompe , divemaster och fiskfantast. Hon tillhör världseliten i djupdykning och var en av tre fridykerskor som tog en silvermedalj i lag-VM i fridykning 2006.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »