Viktiga barn : familjehandbok om övervikt och hållbara vardagsvanor (inbunden) Viktiga barn : familjehandbok om övervikt och hållbara vardagsvanor
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
185
Utgivningsdatum
2018-08-31
Upplaga
1
Förlag
Pagina
Medarbetare
Reimers, Katja (form)
Illustratör/Fotograf
Nicolas Krizan
Dimensioner
213 x 142 x 18 mm
Vikt
398 g
SAB
Dofa
ISBN
9789163615535
Viktiga barn : familjehandbok om övervikt och hållbara vardagsvanor (inbunden)

Viktiga barn : familjehandbok om övervikt och hållbara vardagsvanor

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2018-08-31
69 103 Du sparar 34 kr!
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Att vara förälder är en av livets viktigaste uppgifter. Men vilka krav ställer övervikt på föräldraskapet? Hur gör man till exempel när ens ena barn är överviktigt medan det andra är normalviktigt - Ska man laga olika mat till barnen? Och är det rimligt att ha olika regler för syskonen?

I familjehandboken Viktiga barn får du svaren på dessa och många andra frågor som rör kost och föräldraskap. Här finns massor av tips och inspiration till vardagshälsa för hela familjen. I boken får du också veta hur uppmuntrande föräldraskap leder till nya sunda vanor. Med mat lagad från grunden kommer du att främja både ditt eget och ditt barns välbefinnande.

Monique Le Roux Svalberg, mångårig författare inom ämnet kost och hälsa, har tillsammans med Anders Le Roux Svalberg, expert på beroendebeteende, skrivit en bok som kommer att underlätta en hälsosammare vardag för hela familjen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Viktiga barn : familjehandbok om övervikt och hållbara vardagsvanor
 2. +
 3. Plan B : lär dig hantera livets motgångar, stärk återhämtningsförmågan och hitta glädjen igen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Plan B : lär dig hantera livets motgångar, stär... av Sheryl Sandberg, Adam Grant (inbunden).

Köp båda 2 för 138 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Viktiga barn : familjehandbok om övervikt och hållbara vardagsvanor. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En bok för mig som förälder!
  Max, 29 september 2018

  Mitt barn är inte överviktigt, men boken är en bra handbok även för mig. Jag har fått en hel del stöd i min föräldraroll och med hjälp av boken en större självinsikt.
  Kan varmt rekommendera den.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna