Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Kouplan (del 1)
Utgivningsdatum
2015-03-18
Förlag
Piratförlaget
ISBN
9789164242471

Sanning med modifikation E-bok

(3 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2015-03-18

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Privatdetektiv. Kontakta mig om polisen inte kan hjälpa dig.

Det är obehagligt att ens nämna polisen, men Kouplan måste göra det för att få rätt kunder. Han måste ha pengar och han vägrar att diska en enda tallrik till på Azads grill.

Julia är borta. Ena sekunden höll hon Pernillas hand, i nästa ögonblick var hon försvunnen. En kvinna med andra erfarenheter skulle ha gått till polisen. För Pernilla är det inte ett alternativ.

Kouplans jakt på kidnapparen leder honom in i Stockholms undre värld, men samtidigt är det något med Pernillas förflutna. Vad gör man när sanningen, som den först ser ut, visar sig vara något helt annat?

Sanning med modifikation är Sara Lövestams femte roman, och den första boken om Kouplans överlevnad.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Sanning med modifikation. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 5 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 18 mars 2015

    Sara Lövestam är en av mina absoluta favoritförfattare. Det här är hennes femte roman, och jag har älskat alla hennes fyra tidigare.

    Här är länkar till mina recensioner av hennes tidigare fyra romaner, plus en faktabok: "Udda", "I havet finns så många stora fiskar", "Tillbaka till henne", "Hjärta av jazz", och "Grejen med verb".

    Det som är härligt med Saras böcker, det är att dom är så väldigt olika varandra. Oftast så har ju författare en genre eller en viss stil som dom h... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Sara Lövestam