Eat Good : recept som förändrar världen (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
221
Utgivningsdatum
2018-08-13
Förlag
Max Ström
Medarbetare
Lindelöw, Anna (form) / Kleinschmidt, Wolfgang (foto)
SAB
Qca
ISBN
9789171264374
Eat Good : recept som förändrar världen (inbunden)

Eat Good : recept som förändrar världen

Inbunden Svenska, 2018-08-13
215
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Det här är kokboken som hjälper dig att rädda världen i ditt eget kök. Inget annat påverkar vår miljö och jordens klimat så mycket som framställningen av mat och vår matkonsumtion. Detta är mänsklighetens största enskilda utmaning, för samtidigt som denna miljöpåverkan måste minska, behöver jordens växande befolkning förses med hälsosam mat där produktionen håller sig inom planetens gränser.

Svaren är inte alltid enkla och entydiga. Forskare över hela världen brottas med dessa utmaningar. Alla är dock överens om att det finns enormt mycket som går att göra hemma i köket - det är där som den egna förändringsresan måste börja.

Denna kokbok presenterar mer än sjuttio recept på mat som är både hälsosam och hållbar. Att laga och äta mat kan vara fyllt av njutning - särskilt om man vet vad man kan äta med gott samvete. Recepten har huvudsakligen inspirerats av det nordiska köket, men med många inslag av medelhavsmat - och lite råvaror från Asien och Sydamerika. Ingredienserna i bokens recept är alla miljösmarta - och maten blir garanterat god!

Boken har skapats av professor Johan Rockström, som står för det vetenskapliga underlaget, och kocken Malin Landqvist, som står för recepten. Doktoranden Victoria Bignet skriver texterna och inledningen skrivs av stiftelsen Eats grundare Gunhild Stordalen. Här finns också en omfattande Q&A som svarar på de vanligaste frågorna kring produktion och konsumtion av mat.

Detta är en generös, inspirerande och viktig kokbok som verkligen kan få dig att göra skillnad - hemma i ditt eget kök.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Eat Good : recept som förändrar världen
  2. +
  3. Livsviktigt! Kokboken: bästa maten för ett långt friskt liv

De som köpt den här boken har ofta också köpt Livsviktigt! Kokboken: bästa maten för ett lång... av Mai-Lis Hellénius (inbunden).

Köp båda 2 för 414 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Eat Good : recept som förändrar världen