Fler böcker inom
Format
Inbunden (Halvklotband)
Språk
Svenska
Serie
Kokböcker
Antal sidor
189
Utgivningsdatum
2013-12-31
Upplaga
1
Förlag
Pagina Förlags
Medarbetare
Wallentin Wollberg, Jill (foto) / Wibacke Bornberger, Mia (foto)
Dimensioner
267 x 190 x 21 mm
Vikt
869 g
SAB
Qcaa
ISBN
9789172412651

Jills mat efter säsong

(37 röster)  |  Läs 6 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2013-12-31

Slutsåld

Utöver en uppsjö av läckra recept ger författaren Jill Wallentin Wollberg handfasta tips och råd om hur du som konsument kan göra medvetna val i matbutiken och hon beskriver på ett lättförståeligt sätt varför vi mår så bra av att dra ner på intaget av kolhydrater.

Kroppen, precis som naturen, mår bäst av rena och äkta matvaror. Utan tillsatser framträder råvarornas riktiga karaktär. I den här kokboken presenterar Jill några av sina mest populära recept samt mängder av nykomponerade godbitar. Samtliga recept är givetvis utan både socker och gluten.

Jill Wallentin Wollberg är kostrådgivare, grafisk formgivare och matkreatör. Sedan fem år tillbaka är hon ett välkänt namn för den halva miljon hushåll som följt hennes matuppslag i Stockholms lokaltidningar, där hon varje månad bjuder på nya matkompositioner. Tusentals matintresserade följer henne även på Instagram och på www.jillsmat.se.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Jills mat efter säsong. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Fin bok
  mej, 11 maj 2015

  Fin bok som gav mycket inspiration! Gillar att den utgår efter säsong och har ett miljötänk.
  Känns inte som en diet-bok trots att den är inriktiktad på lchf.

 2. En lågkolhydratskokbok med extra detaljer!
  Julia Lindfors, 8 april 2014

  Jills mat efter säsong är en kokbok med extra allt. Det är min absoluta favoritkokbok av tre anledningar. 1. Säsongsaspekten - Jills recept bygger på ett säsongstänk där varor som är i säsong blandas i ljuvliga recept, med tydlig information om när på året receptet är som allra bäst. Det här är information jag själv är dålig på och som jag saknar i många andra (LCHF-)kokböcker. 2. Recepten är gudomliga och inte alls svåra eller komplicerade. 3. Det är en otroligt snygg kokbok, en fröjd att bl... Läs hela recensionen

 3. Matglädje när den är som bäst
  Birgitta Höglund, 25 januari 2014

  Jills mat efter säsong ger verkligen en härlig läsupplevelse, både vad gäller hennes tankar och kunskaper om naturlig mat, men framförallt för den ohämmade matglädje som genomsyrar alla de fina och smakfulla recepten.

  Här är det matlust som gäller. Inget kaloriräknande, svältbantande eller andra snabba viktminskningskurer. Boken är istället fokuserad på ren och skär glädje över allt det goda vi som valt ett liv med naturlig lågkolhydratkost kan äta.
  Köp den, läs och njut :)

 4. En härlig bok som har en sund inställning till hälsa...
  Josefin, 2 januari 2014

  En härlig bok som har en sund inställning till hälsa och nyttig mat. Dessutom en fin layout med vackra bilder.

 5. Lättlagade recept med enklavs ingredienser där...
  Rebecca Danielle Müller, 25 december 2013

  Lättlagade recept med enklavs ingredienser där ingredienserna dessutom återkommer. Bra bok som hjälper en att äta nyttigt Och ekonomiskt. Ny favorit.

 6. "Tokplöjde" hela boken direkt. Fick några 'aha'...
  Charlotte Örn, 12 december 2013

  "Tokplöjde" hela boken direkt. Fick några 'aha' upplevelser.
  Riktigt fina bilder som ger massor med inspiration till att prova sådant som man ej tänkt på förut. Allt ör dessutom GLUTENFRITT och SOCKERFRITT (detta är du fri att välja själv).
  Passar därför även UTMÄRKT till glutenintoleranta och diabetiker :-)
  Själv har jag just ätit sid 85, och tänker på julafton sätta i mig sidan 150...
  Ska ni köpa en kokbok??
  Köp denna ni kommer inte ångra er!!
  Enjoy!

Visa alla 6 recensioner