Världens bästa ostar och vinerna därtill (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
144
Utgivningsdatum
2016-10-04
Förlag
Bonnier Fakta
Medarbetare
Lyth, Annika (form) / Möllersten, Lukas (form) / Eriksson, Ingvar (foto)
Dimensioner
265 x 200 x 16 mm
Vikt
760 g
SAB
Qcaae,Qcaf
ISBN
9789174246261
Världens bästa ostar och vinerna därtill (kartonnage)

Världens bästa ostar och vinerna därtill

(11 röster)  |  Läs 2 recensioner
Kartonnage Svenska, 2016-10-04
171
Skickas inom 2-5 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Ost är gott. Vin är gott. Ost och vin tillsammans kan vara fantastiskt, omvälvande gott - om du hittar den perfekta kombinationen.

Nu kommer boken som visar dig vägen till de allra största upplevelserna i ostarnas och vinernas värld. I VÄRLDENS BÄSTA OSTAR och vinerna därtill presenterar ostmästaren Vincent Lefèvre på berömda ostfirman Androuet ett 60-tal av världens allra godaste ostar, och prisbelönte vinskribenten Håkan Larsson har valt ut det perfekta vinet till var och en. Aldrig har det varit så enkelt att finna den stora njutningen!

Men VÄRLDENS BÄSTA OSTAR är mycket mer än en användbar guide. Med passion och djup kunskap berättar Vincent Lefèvre om de olika ostarnas karaktär, historia och bakgrund, en spännande resa i geografi och kulturhistoria. Här handlar det om hantverk och gårdsproduktion, inte industri.

Tyngdpunkten ligger givetvis i Frankrike, men här finns också många ostar från andra länder - även Sverige. Många är gamla bekanta, andra mindre kända som kanske blir din nya favorit.

Håkan Larsson knyter an till Vincents personliga ton, bidrar med egna erfarenheter från 25 års matjournalistik och ger en bakgrund till varför just det utvalda vinet är i harmoni med osten. Allt med den lättsamma pedagogik som är hans signum. Vinerna finns i Systembolagets sortiment och presenteras med varunummer och pris - det är lätt att göra rätt. Även öl, cider och sprit finns med bland dryckesförslagen - det som smakar bäst i varje fall.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Världens bästa ostar och vinerna därtill
 2. +
 3. Håkan Larssons guide till vinets värld : bli vinkännare på tio veckor

De som köpt den här boken har ofta också köpt Håkan Larssons guide till vinets värld : bli vi... av Håkan Larsson (häftad).

Köp båda 2 för 363 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Världens bästa ostar och vinerna därtill. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Absolutely fantastic !
  Colomba, 29 augusti 2019

  En mycket trevlig bok som passar lika bra fin gourmets som nybörjare .
  Vackra och säkra kombinationer av vin och ost. Under ledning av 2 mästare.

 2. För dem som vill njuta av livet
  Alisa, 1 maj 2018

  En mycket väl illustrerad bok. Boken hjälper oss att hitta rätt balans mellan det goda vinet och den ost som passar bäst. De bästa världens ostar och vinerna skiftas på varje sida. Allt som en man verkligen bör njuta av i dessa två oskiljaktiga element finns i den här boken.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna