Om ett missfoster : att leva med selektiv mutism, autism & social fobi (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
200
Utgivningsdatum
2013-04-30
Förlag
MiVida Förlag
Dimensioner
210 x 135 x 13 mm
Vikt
300 g
SAB
Lz,Vlaa
ISBN
9789174379235
Om ett missfoster : att leva med selektiv mutism, autism & social fobi (häftad)

Om ett missfoster : att leva med selektiv mutism, autism & social fobi

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2013-04-30

Slutsåld

"Jag står ensam i korridoren, vidrig och misslyckad. De andra är lyckliga med sina kompisar och själv borde jag skickas till slakt. Ingen vill ha mig, se mig eller ens röra vid mig, jag är ingenting. Ingen lägger märke till att jag gråter, eller så bryr de sig bara inte om det."

Det här är en självbiografisk berättelse om ett annorlunda och svårt liv, om hur det känns att leva med selektiv mutism, autism och social fobi. Pauline Wågström beskriver en resa genom en skolgång som kantas av utanförskap, mobbning och en ständigt malande känsla av att vara konstig och misslyckad. I den här boken får vi komma in i Paulines huvud och hon delar med sig av sina innersta tankar och känslor, och det hela skildras nyktert och knivskarpt. Genom boken får man tankeställare och perspektiv - världen och livet kan uppfattas så otroligt olika för olika människor, och om hur mycket de flesta av oss faktiskt tar för givet. Detta är en unik inblick i ett annorlunda och plågsamt liv som berör och engagerar läsaren djupt!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Om ett missfoster : att leva med selektiv mutism, autism & social fobi. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. En viktig bok
    Villivonkansbooks, 10 februari 2017

    Om ett missfoster av Pauline Wågström. Boken är en biografi om hur det är att leva med selektiv mutism, autism och social fobi. Det är ett tufft liv, skolgången är jobbig och det är ett ständigt utanförskap. Boken är tuff att läsa, man får verkligen komma nära Pauline och veta hur uppväxten var. Den är intressant och jag tycker alla i skolan (inkl personal)borde läsa den för att se hur mycket det påverkar en människas liv när man inte får vara med och vara delaktig. Hur illa man gör de då. En viktig bok!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Pauline Wågström