Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Kouplan (del 3)
Antal sidor
365
Utgivningsdatum
2017-07-19
Förlag
Pocketförlaget
Medarbetare
Lindblad, Niklas (form)
Dimensioner
180 x 110 x 20 mm
Vikt
212 g
SAB
Hc
ISBN
9789175792392
Luften är fri (pocket)

Luften är fri

(10 röster)  |  Läs 2 recensioner
Pocket Svenska, 2017-07-19
55
Skickas inom 5-8 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 149 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Kouplan har blivit hemlös. Allt han äger finns nu i hans ryggsäck, och han måste hitta en plats som skyddar mot både regn och gränspoliser. Det är tufft, inte det ultimata tillfället att ta ett nytt uppdrag. Å andra sidan behöver han pengarna.

I en villa i Bromma bor en kvinna, som misstänker att hennes man, Håkan, är otrogen. Ett rutinuppdrag för en detektiv men ju mer Kouplan upptäcker, desto mer förstår han att detta handlar om något helt annat. Något värre.

Samtidigt som han nystar upp de alltmer mystiska trådarna kring Håkans förehavanden, försöker han reda upp sitt eget liv. Snart får han söka asyl igen och röra sig fritt på gatorna men det är inget mer än en andningspaus.

Luften är fri är en spännande och gripande berättelse om ett fall och en människas kamp för ett riktigt liv. Det är Sara Lövestams tredje bok om Kouplan.

"Hon blir bara bättre, Sara Lövestam, när hon skriver om Kouplan ... det som engagerar i boken är ju hans kamp för överlevnad ... Här finns insiktsfulla skildringar av de medmänniskor som ser och hjälper, och de andra som tittar bort."
Gefle Dagblad

"Historien är uppfriskande normbrytande och bärs fram av ett rättvisepatos och en brinnande vrede över senare års kraftiga devalvering av vissa gruppers människovärde."
Göteborgs-Posten
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Luften är fri
 2. +
 3. Finns det hjärterum

De som köpt den här boken har ofta också köpt Finns det hjärterum av Sara Lövestam (pocket).

Köp båda 2 för 110 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Luften är fri. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Luften är fri av Sara Lövestam
  Sonja Maria Nordin Tapper, 27 augusti 2018

  Sara Lövestam skriver en bra och behaglig svenska, flyter bra. Boken är spännande utan att vara otäck.
  En annorlunda deckare, kan man säga.

 2. Intressant huvudkaraktär
  Villivonkansbooks (Örebro), 5 november 2017

  Kouplan är hemlös. Allt han äger finns i hans ryggsäck han bär med sig. I en villa i Bromma, misstänker en kvinna att hennes man är otrogen. Kopulan tar på sig uppdraget att kolla upp vad maken egentligen gör.
  Luften är fri är den tredje fristående delen om Kouplan. Jag har inte läst böckerna innan om Kouplan, men tror jag skulle vunnit på att gjort det, så jag fått med mig hans liv innan detta. Ändå får jag i denna se glimtar av hans tidigare liv. Jag gillar karaktären väldigt mycket, de... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om Luften är fri