Forma kroppen och maximera din prestation 2 (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
366
Utgivningsdatum
2014-11-12
Förlag
NGruppen Förlag
Dimensioner
220 x 150 x 25 mm
Vikt
553 g
SAB
Rag,Vmbb
ISBN
9789176093252
Forma kroppen och maximera din prestation 2 (häftad)

Forma kroppen och maximera din prestation 2

(23 röster)  |  Läs 4 recensioner
Häftad,  Svenska, 2014-11-12

Slutsåld

Forma kroppen och maximera din prestation 2 - om kost och träning på vetenskaplig grund ger dig en djupare teoretisk grund för hur kost och träning påverkar kroppen och hur du applicerar detta på dina egna mål. Vill du veta hur en deff eller en bulk går till? Vill du veta hur du ska lägga upp din träning för att nå maximal styrka, volym eller uthållighet? Eller är du intresserad av att veta hur du åstadkommer en sund och hållbar viktminskning? Då är det här boken för dig.

Detta är den andra upplagan av storsäljaren Forma kroppen och maximera din prestation. Med djupa kunskaper i sina respektive ämnen beskriver författarna Nicklas Neuman och Jacob Gudiol hur du genom kost och träning formar din kropp oavsett om målet är ökad muskelmassa, rutor på magen eller ökad uthållighet.

Det här är ingen bantningsbok. Du får istället veta hur du reglerar din vikt genom kost och träning, och hur du behåller eller ökar din styrka, muskelmassa eller uthållighet samtidigt som du minskar ditt kroppsfett. Detta hittar du i kapitlen om viktminskning och deff.

Det finns också ett helt eget kapitel om bulk för dig som istället vill upp i vikt och öka din muskelmassa. För både deff och bulk finns konkreta förslag på kost- och träningsupplägg.

Boken tar upp hur energi och näring i kost och kosttillskott påverkar ämnesomsättningen. Du får veta varför vissa har så mycket lättare än andra att behålla eller nå sin önskade vikt, varför vi reagerar olika på kost och träning och vad du kan äta och hur du kan träna för att få resultat.

Här får du en grundlig genomgång av konditionsträning, styrketräning och stretching. Hur tränar elitidrottare inom konditionsträning? Hur många set behöver du utföra när du styrketränar? Hur fungerar stretching och hur mycket rörlighet behöver du för att kunna prestera?

Författarna ger dig en teoretisk och evidensbaserad plattform för att själv förstå vad du behöver införa i din kost, träning och vardag för att nå dina mål.

Är du ute efter litteratur som inte bara påstår sig ha en enkel lösning på ett komplext ämne, utan istället återger vetenskap, forskning och erfarenhet och översätter den till praktiska upplägg så är Forma kroppen och maximera din prestation boken för dig.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Forma kroppen och maximera din prestation 2. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Klockren bok!
  Anna Jansson, 13 juni 2017

  Bland de bästa böcker jag har läst. Välskriven, genomgående tydlig och pedagogisk. Lättläst och skriver/diskuterar om de frågor jag länge funderat på. Rekommenderas starkt!

 2. Väldigt bra bok!
  J. Doe, 25 april 2016

  Fantastiskt roligt och nyttigt att läsa en bok i detta ämne som bygger på vetenskap. Den täcker upp alla aspekter av träning. Rekommenderas varmt.

 3. Inget bullsh*, bara riktiga fakta.
  Supermom, 13 maj 2015

  Dessutom är den lättläst också.
  Väldigt befriande att läsa eftersom författarna inte har en vinklad syn och försöker sälja in en viss livsstil, diet el dyl, utan man får tänka själv istället.
  Ska man enbart ha en träningsbok så är det denna. Kan inte rekommendera den nog!
  (ps jag är inte köpt/ känner författarna eller så. det är bara en bra bok.)

 4. Bra & kunnig
  Arnholm, 4 mars 2015

  Jacob är grym, han vet vad han pratar om och har stöd för det han skriver med många och tillförlitliga studier.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av författarna

 • Mat och ätande - Sociologiska perspektiv

  Nicklas Neuman, Jonas Bååth, Jukka Gronow, Håkan Jönsson, Elin Lövestam

  Alla människor äter och alla samhällen måste föda sin befolkning. Därav är samhällsvetenskapliga perspektiv för att förstå matens funktioner bortom livsmedlens kemiska sammansättningar och människans biologi nödvändiga. I Mat och ätande: Sociologi...

 • Skitmat : vad det är, varför den gör dig fet och varför du fortsätter att äta den

  Jacob Gudiol

  Vad är det egentligen med viss mat som gör att du aldrig riktigt verkar bli mätt? Många av oss vet att vi inte borde äta för mycket av vissa livsmedel men ändå fortsätter vi att äta av dem i mängder. Hur kommer det sig? Varför fortsätter du äta tr...