Hjärnskap : för tonårshjärnan (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
213
Utgivningsdatum
2017-09-21
Förlag
Hoi Förlag AB
Illustratör/Fotograf
Anna Dellheden, Millie Gutestam
Dimensioner
210 x 135 x 12 mm
Vikt
339 g
SAB
Dok
ISBN
9789176970416
Hjärnskap : för tonårshjärnan (häftad)

Hjärnskap : för tonårshjärnan

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2017-09-21
229
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Har du funderat över varför inget verkar fastna i minnet när du sitter och pluggar? Eller varför du känner dig okoncentrerad och stressad? Har du svårt att få balans mellan skola och fritid?

Hjärnskap - för tonårshjärnan är en bok som vänder sig direkt till dig som är tonåring. Det är ju din hjärna det handlar om och dina möjligheter att tänka annorlunda och må bättre. Här får du mängder av tips på vad du kan göra för att förbättra din vardag: förslag på studietekniker, sätt att vara kreativ och prestera bättre när du själv vill det, och vägar för att minska stressen.

Boken innehåller dessutom inspirerande berättelser om hur tonåringar och unga vuxna har skapat nya fungerande vanor i sina liv. Boken kan läsas av både ungdomar och vuxna, vilket underlättar förståelsen för vad tonårshjärnan behöver. I slutet av boken finns ett kapitel som vänder sig direkt till föräldrar.

Malin Gutestam är pedagog, utbildare och föreläsare med en magisterexamen i Neuroscience in Leadership. Hon ligger bakom pilotstudien Unga hjärnor, där ungdomar fick ta del av forskning om hur tonårshjärnan fungerar och hur de praktiskt kan tillämpa den för att hitta sin egen studieteknik.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Hjärnskap : för tonårshjärnan
  2. +
  3. Hjälp din tonåring att hantera livet : även i motgång

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hjälp din tonåring att hantera livet : även i m... av Pia Callesen (häftad).

Köp båda 2 för 478 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Hjärnskap : för tonårshjärnan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Till elever, lärare, föräldrar
    Lena , 16 november 2017

    Denna viktiga och lättillgängliga bok ger ovärderlig kunskap till studerande, lärare och alla som vill få en överblick över hur tonårshjärnan fungerar med fokus på studier. Malin Gutestam hänvisar till aktuell forskning och ger konkreta och användbara tips på hur man kan skapa bästa möjliga förutsättningar för en hjärna att vara mottaglig för lärande. Min varmaste rekommendation.

Visa alla 1 recensioner