Mega vego Mat för hela familjen : Samlade recept och nya rätter (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
333
Utgivningsdatum
2017-11-30
Upplaga
1
Förlag
Ordfront Förlag
Medarbetare
Kimbell, Katy (form) / Pousette, Ulrika (foto)
Illustratör/Fotograf
Katy Kimbell
Dimensioner
237 x 195 x 33 mm
Vikt
1155 g
SAB
Qcabc
ISBN
9789177750109
Mega vego Mat för hela familjen : Samlade recept och nya rätter (inbunden)

Mega vego Mat för hela familjen : Samlade recept och nya rätter

(28 röster)  |  Läs 5 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2017-11-30
259
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Mera vego och Ännu mera vego har blivit klassiska kokböcker för hela familjen. De svenska utgåvorna har sålt i över 80 000 exemplar, och böckerna har översatts till flera språk. Nu kommer Mega vego, med recepten från båda böckerna samt en mängd nya rätter och tips.

Mega vego innehåller allt från de tidigare böckerna och dessutom nya texter med bland annat budgettips, knep för att spara tid vid matlagningen och enkel mat i farten. Samt ett tjugotal nya recept, däribland pasta gialla, okonomiyaki japansk kålpannkaka, kokosris med chilifrästa grönsaker, pulled portabello och vegansnickers.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Mega vego Mat för hela familjen : Samlade recept och nya rätter. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En hjälpare i vardagen!
  Alexandra Lilja, 4 maj 2021

  Helt fantastiska recept! Snabba maträtter för vardagarna när tiden är knapp och lite mer avancerade för helgerna. Jag älskar denna boken!

 2. Toppenbok
  LainaSt, 21 november 2018

  Härliga, goda recept för både öga och tarm. Vackra, inbjudande bilder förstärker helheten. Tydliga instruktioner gör att man inte drar sig för att prova nya recept.

 3. Äntligen användbara recept!
  Alexa, 7 mars 2018

  Jag bläddrar ofta igenom kokböcker utan att hitta något jag vill laga, men det problemet har jag INTE med denna boken och jag är så tacksam för ett stöd i köket när jag vill laga mer vegetarisk mat till mig och mina barn.

 4. Roliga och goda recept
  selachimorpha, 22 januari 2018

  Fick boken i julklapp och har använt dess recept flitigt sen dess. Är veganer i familjen men det har inte varit svårt att göra de recept som är lakto/ovo till veganska.

 5. Inspirerande och användbar
  Kaffeläsaren, 11 januari 2018

  Mera vego och Ännu mera vego har blivit klassiska kokböcker för hela familjen. Här får du båda dessa böckers recept och nyskrivna texter, samt även ett tjugotal nya recept.
  Mega Vego är en mycket inspirerande och användbar kokbok med vegetariskt mat. Den är lätt och smidig att slå och hitta i. Kapitlen är uppdelade i b.l.a Kaos- snabba rätter, vanlig vardag, äntligen helg och speciella tillfällen. Det är inte bara recept, utan även skäl till varför vi bör äta mer vegetarisk mat, i säsong... Läs hela recensionen

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av författarna