Portionen under tian : 300-kronorsveckorna - bra mat för dig, din plånbok och planeten (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Portionen under tian (del 2)
Antal sidor
187
Utgivningsdatum
2019-11-21
Förlag
Ordfront Förlag
Medarbetare
Crispin Ekström, Emelie (form) / Pousette, Ulrika (foto)
Dimensioner
24 x ? x 4 mm
Vikt
10 g
SAB
Qcaa
ISBN
9789177751052

Portionen under tian : 300-kronorsveckorna - bra mat för dig, din plånbok och planeten

(32 röster)  |  Läs 4 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2019-11-21
234
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Hanna Olvenmark är dietisten och bloggaren som blivit Portionen under tian med hela svenska folket. Hennes första kokbok med billig och klimatsmart mat har sålt i över 40 000 exemplar. När hon frågade sina drygt hundra tusen Instagramföljare vad de ville se mer av i nästa bok blev fler 300-kronorsveckor det självklara svaret. I sin nya bok har Hanna komponerat tolv inspirerande veckomenyer en för varje månad på året där säsongens råvaror går igen i recepten. Varje vecka har en inköpslista så att du kan handla för hela veckan på ett enda besök i affären. En gång i veckan blir det storkok, för matlådor eller för att kunna göra söndagen till vilodag. Recepten i boken är enkla och går givetvis lika bra att laga utan att följa veckoplanerna. Bläddra bara förbi inköpslistorna och välj och vraka mellan över 70 rätter som majscarbonara, rökig morotspizza, grönkålscrêpes eller varför inte den enkla linssoppan som är klar på endast 20 minuter? Varje recept är dessutom beräknat så att utsläppen per portion inte överstiger de gränser som är satta för att vi ska nå målet på max 1,5 graders uppvärmning. Smart va?

"Underbar bok med över 70st vegetariska rätter, de är lättlagade, billiga, goda och säsongsinspirerade!"
Lev Gratis, blogg

"Helt underbar kokbok med ljuvliga bilder och riktigt bra recept."
Mias bokhörna, blogg
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Portionen under tian : 300-kronorsveckorna - bra mat för dig, din plånbok och planeten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Portionen under tian
  FeliXa, 7 april 2022

  Kan rekommenderas varmt. Bra och billig mat på enkelt vis. Ingredienser som finns att köpa överallt. Bra för miljö, hälsa och kassa.

 2. Älskar den här kokboken!
  Karin, 11 juni 2021

  Jag köpte boken både till mig själv och till min pappa och vi båda använder den nästan varje dag! Recepten är enkla och riktigt goda samtidigt som det är billigt 😊

 3. Allt är veganskt
  elisabeth dahlgren, 6 februari 2020

  Vackra bilder lätta recept och det bästa att allt är veganskt. Mycket inspirerande och lättlagat. Blir glad av att bläddra i boken

 4. Matplaneringen
  Emelie, 1 februari 2020

  Hade velat ha fler än en vecka planerad per månad. Bra och tydlig inköpslista för månadens vecka. rekommenderas. Trevligt att den lägger fokus på recept men också bra info om sesångsmat i början.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Hanna Olvenmark