Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
208
Utgivningsdatum
2019-04-16
Upplaga
1
Förlag
Tukan förlag
Medarbetare
Sporrong, Sanna (form)
Dimensioner
235 x 168 x 25 mm
Vikt
666 g
SAB
Dok
ISBN
9789177836872
Tacksamhetsdagboken : en enkel och kraftfull metod för ett lyckligare liv (inbunden)

Tacksamhetsdagboken : en enkel och kraftfull metod för ett lyckligare liv

(24 röster)  |  Läs 4 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2019-04-16

Slutsåld

Många av oss går runt med inställningen att "bara det här och det här händer så kommer jag att bli lycklig". Vi tänker att lycka föder tacksamhet, men i själva verket är det tvärtom.

Allt fler studier visar på de stora fördelarna med att skriva tacksamhetsdagbok. Det är en enkel men kraftfull metod för att ta kontroll över din egen lycka. Allt du behöver lägga är fem minuter av din tid varje dag. Dessa minuter ger dig möjlighet att förändra ditt liv.

När du skriver ner och reflekterar över dina upplevelser skapas ett känslomässigt djup. Några av de positiva effekterna som forskningen har hittat är:
- bättre sömn
- mindre stresskänsla
- mindre sjukdomar
- mer känsla av lycka i vardagen
- nya perspektiv på vad som är viktigt i livet
- större självmedvetenhet
- insikt i vad man behöver mer eller mindre av i sitt liv
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Tacksamhetsdagboken : en enkel och kraftfull metod för ett lyckligare liv. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Tacksamhetsboken
  Kerstin Irene Nilzon, 3 augusti 2021

  Kunde med fördel byggas ut med några anteckningssidor i slutet av boken. Ibland skapar tacksamheten en kreativ tanke som man vill bygga ut. I övrigt både vacker och praktisk.

 2. Skulle vara bra med lite variation, annars toppen
  Alva Johansson, 21 oktober 2020

  Lite tråkigt att det inte är någon variation på sidorna, eller fler färger på omslaget. Annars uppskattar jag boken väldig mycket!!

 3. Lyxig
  Magdalena Donello, 7 september 2020

  Fint utförande..Fint papper o fina detaljer. Känns skönt att skriva i den. Jättefin present att ge bort . Men kanske en mer neutral färg skulle vara bättre

 4. Fantastisk
  Julia, 9 oktober 2019

  En super fin och bra bok som avslutar varje dag på ett toppen sätt! Att avsluta varje dag med den här fina boken har verkligen förhöjt min livskvalité. Inte bara det att sätta sig ned och reflektera över vad jag är tacksam över utan också att den här boken är så himla fin gör det extra härligt.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Sanna Sporrong