Jag for ner till bror (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Jana Kippo-serien (del 1)
Utgivningsdatum
2018-10-01
Förlag
Bokförlaget Polaris
ISBN
9789177951018

Jag for ner till bror E-bok

(29 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2018-10-01

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
I Smalånger är det mesta som vanligt. Maria har hittats död. Hennes bror håller på att supa ihjäl sig. Harmynte John har ögon som svarta hål i rymden och äldreomsorgen får en ny medarbetare, Janakippo, som stack sin far med en högaffel. Jag for ner till min bror är en svart, rå, våldsam och from berättelse. Det är kärleksfullt, passionerat, varmt och tryggt. Svårast av allt är förlåtelsen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Jag for ner till bror. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Kryper innanför skinnet
    Bodil , 17 juni 2021

    Sättet att skriva överraskar. Allt är välskrivet och det är ett flyt rakt igenom boken. Det är första boken någonsin som jag inte vill läsa när jag ska sova. Här beskrivs inte bara elakhet utan ren ondska och misär på ett sätt som gör att det som beskrivs känns nära, sant och självupplevt. Det är otäckt.

  2. Inget upplyftande eller glatt
    Majan, 10 september 2019

    Det är en eländig och mörk historia som utspelar sig i Norrland. Det finns säkert de som tycker att detta är en bra bok men det är inget för mig. Jag blir bara deprimerad.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Karin Smirnoff