Sen for jag hem (e-bok)
På topplistor
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Jana Kippo (del 3)
Utgivningsdatum
2020-04-28
Förlag
Bokförlaget Polaris
ISBN
9789177952459
Sen for jag hem (e-bok)

Sen for jag hem (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2020-04-28
149
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån · Ingen bindningstid

Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Janakippo lämnar Smalånger för att delta i en utställning i Stockholm. Där kommer hennes förflutna åter en gång i kapp henne, samtidigt som nya möjligheter öppnar sig. Kanske innebär det en chans till ett värdigt liv. Med kärleken och konsten som kraft. Om det inte vore för john bror diana och de andra som kallar från norr. Med sina två första böcker om janakippo, Jag for ner till bror och Vi for upp med mor, etablerade sig Karin Smirnoff som en berättare av rang hyllad för sin särpräglade stil och djupt uppskattad för sin känsla för det mänskliga. Sen for jag hem är den dramatiska tredje romanen om janakippo som fullbordar trilogin.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Karin Smirnoff

  • Vi for upp med mor

    Karin Smirnoff

    Vi for upp med mor är en uppföljare till den hyllade debuten Jag for ner till bror . På ojämförlig prosa fortsätter Karin Smirnoff låta oss stifta bekantskap med glesbygdens olika gestalter, och återvändaren janakippo.

  • Jag for ner till bror

    Karin Smirnoff

    Augustnominerad 2018! "Jag for ner till bror är en ovanligt säker debut som inte ber om ursäkt för någonting. Den har sin egen logik och sin egenbistra, råbarkade skönhet." Borås Tidning I Smalånger är det mesta som vanligt. Maria har hi...

Bloggat om Sen for jag hem