Sen for jag hem (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Jana Kippo (del 3)
Utgivningsdatum
2020-04-28
Förlag
Bokförlaget Polaris
ISBN
9789177952459
Sen for jag hem (e-bok)

Sen for jag hem E-bok

(16 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok (EPUB), Svenska, 2020-04-28

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Janakippo lämnar Smalånger för att delta i en utställning i Stockholm. Där kommer hennes förflutna åter en gång i kapp henne, samtidigt som nya möjligheter öppnar sig. Kanske innebär det en chans till ett värdigt liv. Med kärleken och konsten som kraft. Om det inte vore för john bror diana och de andra som kallar från norr. Med sina två första böcker om janakippo, Jag for ner till bror och Vi for upp med mor, etablerade sig Karin Smirnoff som en berättare av rang hyllad för sin särpräglade stil och djupt uppskattad för sin känsla för det mänskliga. Sen for jag hem är den dramatiska tredje romanen om janakippo som fullbordar trilogin.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Sen for jag hem. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Rejsen hjem
    Laila , 11 maj 2021

    Spændende rejse med Janakippo ... og bror ... gennem tanker, udvikling og afslutning! Velskrevet og et fængende sprog. Løftes der lidt for en opfølgning?

  2. Jana Kippo en sån krigare!

    Det bästa jag läst på länge. För mig bekanta miljöer, eftersom jag i grunden är Norrbottning. En sån otrolig en hon är Jana. Blir det film, så man får se hennes lergubbar? Men Fadren, kom inte han lite väl lätt undan?

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Karin Smirnoff