Sanatoriet (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (401.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Elin Warner (del 1)
Inläsare
Maria Lyckow
Utgivningsdatum
2022-03-17
Förlag
Bokfabriken
ISBN
9789178358946

Sanatoriet Ljudbok

(35 röster)  |   Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2022-03-17

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
På ett imponerande, isolerat hotell, högt upp i de schweiziska alperna, befinner sig Elin Warner, högst motvilligt. Hon har tagit ledigt från jobbet som polis, och när hon får en inbjudan att fira sin bror Isaacs förlovning har hon inget annat val än att acceptera.

Hon anländer mitt i en rasande storm och känner sig omedelbart på helspänn. Hotellet var tills helt nyligen ett sanatorium, och trots att det är vackert, gör stället henne nervös. Morgonen därpå vaknar de och upptäcker att Isaacs fästmö Laure är förvunnen, och Elins oro växer. Stormen gör att ingen kan ta sig vare sig in eller ut, och ju längre Laure saknas, desto mer växer paniken hos de andra gästerna.

Det ingen ännu har insett, är att ännu en kvinna har försvunnit. Och hon är den enda som kunde ha varnat dem för hur stor fara de befinner sig i ...
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Sanatoriet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Kunde varit en ny Kvinnan på tåget
    -, 16 april 2022

    Sträcklyssnade och den har så mycket potential men ju längre jag lyssnar desto mer inser jag att det inte kommer bli bra. Och just där blir jag inte besviken. Det blir inte bra. Den har all potential att bli en ny Kvinnan på tåget eller något av Gillian Flynn men icke.

  2. Så tråkig bok!
    -, 12 april 2022

    Långtråkig och långsökt, lyssnade klart men det var inte spännande någon gång.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Sarah Pearse