Fallet (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2021-08-26
Förlag
Mondial
Dimensioner
216 x 149 x 29 mm
Vikt
498 g
SAB
Lz Heberlein, Ann
ISBN
9789180020909

Fallet

(16 röster)  |   Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2021-08-26
247
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
»Drev är en ovanligt välfunnen metafor för att beskriva det som händer när en offentlig person blir medialt avrättad. Drevkarlarna på sociala medier larmar och skriker, anklagar, trakasserar och förföljer bytet tills han eller hon röjer sig genom ett förfluget ord, ett aggressivt utspel eller en ogenomtänkt respons. Och då, när villebrådet skrämts fram, sitter journalisterna i sina jakttorn och skjuter prick. Pang. Du är död!«

På nyårsnatten 2016 hade Ann Heberlein all anledning att skåla. Hon skrev för de stora tidningarna, hyllades för sina böcker och respekterades för sin forskning. Men innan snön hann smälta skulle allt det hon byggt upp vara på väg att raseras.

Fallet handlar om att förlora nästan allt: anseende, anställning, uppdrag och vänner, men att trots det stå upp för sina värderingar och handlingar, även när man har mer att vinna på att inte göra det.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Fallet
 2. +
 3. Vänner, kärlekar och det där fruktansvärda

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vänner, kärlekar och det där fruktansvärda av Matthew Perry (pocket).

Köp båda 2 för 326 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Fallet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Viktigt tidsdokument
  Ninna i Lund, 7 januari 2022

  Du ska ha stort tack för du satt fingret på just det som är det stora problemet i Sverige att de som är belackare och tongivande kan totalt sänka en person.Denna bok är så viktig och så intressant att följa ditt "fall" men för mig är det en upprättelse och att genom denna bok visat på en styrka som vem som helst kan känna igen sig i. Köp den och läs den och sprid budskapet att sluta trakassera för det du tror är det rätta

 2. Intressant och läsvärd bok
  Annika Strandberg, 7 oktober 2021

  Mycket läsvärd bok, skrivet på ett ärligt trovärdigt sätt som får mig som läsare att tänka till och reflektera över det som författaren förmedlar.

  Kan varmt rekommendera denna bok.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Ann Heberlein