Regissören (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Washington Poe (del 3)
Antal sidor
384
Utgivningsdatum
2021-10-05
Förlag
Modernista
Översättare
Gabriel Setterborg
Originaltitel
The Curator (Washington Poe 3)
SAB
Hce
ISBN
9789180232340
Regissören (inbunden)

Regissören

Inbunden Svenska, 2021-10-05
199
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken boken går att köpa.
Tredje boken i serien om Washington Poe

»Mörk, vass och fängslande.« | Peter James

 

Det är jul och en seriemördare lämnar kroppsdelar till beskådan över hela grevskapet Cumbria i nordvästra England. Ett obegripligt meddelande lämnas kvar på varje scen: #BSC6.
Washington Poe och Till Bradshaw kallas in för att utreda och konfronteras med ett fall som inte tycks gå ihop. Varför hade vissa av offren bedövats, medan andra tvingats dö i fruktansvärda våndor? Varför förnekar deras enda misstänkte sådant som bevisligen är sant, samtidigt som han bekänner saker de inte känt till? Och varför tog samtliga offer ledigt från sina jobb samma två veckor för tre år sedan?
När en vanärad FBI-agent hör av sig tar fallet en ännu mörkare vändning. Hon tror nämligen inte att Poe och Tilly alls har med en seriemördare att göra. Hon tror att de står inför något ännu farligare: en man som kallar sig Regissören.

M. W. CRAVEN är en brittisk kriminalförfattare. Brännaren, hans första kriminalroman, blev en stor försäljningssuccé och vann 2019 års CWA Gold Dagger Award. Regissören är tredje boken om kriminalkommissarie Washington Poe.

»M. W. Craven är lysande på att skapa spänning.« | Lotta Olsson väljer Brännaren till en av årets bästa deckare i DN
Visa hela texten

Fler böcker av M W Craven