Träna för en svensk klassiker och andra långlopp (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
337
Utgivningsdatum
2015-08-07
Upplaga
1
Förlag
SISU Idrottsböcker
Medarbetare
Ericsson, Fredrik (förf.) / Rosén, Mikael (förf.) / Johansson, Annelie (förf.) / Willén, Joachim (förf.)
Dimensioner
260 x 205 x 22 mm
Vikt
950 g
SAB
Rb
ISBN
9789187745553

Träna för en svensk klassiker och andra långlopp

Häftad,  Svenska, 2015-08-07
354
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Förbered dig rätt inför långlopp. Att under ett år genomföra Vätternrundan, Vansbrosimningen, Lidingöloppet och Engelbrektsloppet/Vasaloppet, är ett av de mest populära sätten att skörda frukten av sin träning och nå sitt mål. För att lyckas krävs goda förberedelser, och ju bättre förberedd du är desto mer positiv blir upplevelsen.

Innehållet i denna bok är en fördjupning av samlad kunskap och erfarenhet inom simning, cykel, löpning, längdskidåkning och triathlon samt hur man på bästa sätt kombinerar de olika idrotterna - deras olika moment - i träning och tävling. Här hittar du också kapitel om träningslära, idrottsnutrition, mental träning, förebyggande av idrottsskador och träningsplanering för att öka förståelsen av vad som påverkar en idrottsprestation.

Extramaterial på webbplatsen För att kunna erbjuda mer än vad som ryms i en bok, har vi också skapat en webbplats. Med hjälp av koden som följer med i boken kan du registrera dig för att ta del av fördjupande texter, träningsprogram och kostupplägg, övningar och intressanta länkar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Träna för en svensk klassiker och andra långlopp
  2. +
  3. Rysslands militära fuck-ups

De som köpt den här boken har ofta också köpt Rysslands militära fuck-ups av Mattis Bergwall, Per Wallin, Fredrik Hagelin (inbunden).

Köp båda 2 för 603 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »