Mitt trädgårdsår (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
167
Utgivningsdatum
2015-03-02
Upplaga
1
Förlag
Massolit Förlag
Medarbetare
Palmquist, Erika (red.) / Lidström, Kristin (form) / Bergdahl, Pernilla (foto)
Illustratör/Fotograf
Kristin Lidström
Dimensioner
270 x 215 x 20 mm
Vikt
881 g
SAB
Qe
ISBN
9789187785191
Mitt trädgårdsår (inbunden)

Mitt trädgårdsår

(18 röster)  |  Läs 4 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2015-03-02

Slutsåld

Med mer än 30 års erfarenhet i bagaget vet trädgårdsmästare John Taylor precis vad som behövs för att din trädgård ska frodas. I Mitt trädgårdsår delar John med sig av sina allra bästa odlingstips med samma passion som vi lärt oss älska i SVT:s Trädgårdsmåndag. Genom trädgårdsårets sju säsonger får du följa med John i Slottsträdgården i Malmö och lära dig allt om trädgårdsarbetets olika metoder och tekniker och om vikten av tajming. Läs till exempel om hur du förodlar och omskolar småplantor, när det är dags att så grönsaker på friland och hur du ska gödsla. Med smittande entusiasm berättar John om hur du lär dig läsa av din trädgård så du ser exakt vad den behöver just nu. Du lär dig också hur du vinner över ogräset och vilka redskap som är helt oumbärliga. Kort sagt - hur du får trädgården du drömt om.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Mitt trädgårdsår. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Omtyckt present
  Lillsund, 14 januari 2016

  Present till min dotter, som är mycket trädgårdsintresserad. Hon blev mycket glad för den, tycker att den är trevlig och lärorik. Rekommenderas.

 2. Bra fakta
  L.G, 23 november 2015

  PÅ det stora hela bra. Men jag tyckte att upplägget var lite konstigt. LIte av barnboksupplägg.Fakta och innehållsmässigt mycket bra!

 3. Present till en dotter.
  Clary Rigmor Roos, 13 maj 2015

  Då boken var en present bläddrade jag endast igenom densamma men jag tyckte den såg fantastisk trevlig ut och skulle gärna ha en själv. Min dotter blev förtjust. John Taylor är en favorit.

 4. Sträckläste!
  Johanna, 8 april 2015

  Första trädgårdsbok jag sträckläst och inte bara bläddrat! Yrkeskunskap, sunt förnuft och vackra bilder. Många bra små tips och stora riktlinjer. Rekommenderas!

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av författarna