Fickspöken (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
42
Utgivningsdatum
2002-10-01
Upplaga
1
Förlag
Eriksson & Lindgren bokförlag AB
Illustratör/Fotograf
Pernilla Stalfelt
Dimensioner
145 x 115 x 5 mm
Vikt
70 g
SAB
Hc,u
ISBN
9789187803598

Fickspöken

Pocket,  Svenska, 2002-10-01

Slutsåld

I höstens garanterat minsta, men läskigaste (och sannolikt roligaste!) pocketbok berättar Pernilla Stalfelt i ord och bild på sitt alldeles egna vis allt vi behöver veta om fick- och stickspöken. T.ex. att de tycker att mjölkmustasch är snyggt och att de skriker som grisar om de får hål i sig. Allt som allt blir det 48 visserligen små, men synnerligen faktaspäckade sidor i färg, och en bok som lätt kan samsas i fickan tillsammans med de tidigare okända spökena!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Pernilla Stalfelt

Recensioner i media

Pernilla Stalfelt har snabbt blivit en av Sveriges mest populära barnboksförfattare. Med bland annat Kärlekboken och Bajsboken har hon vunnit många läsares hjärtan.

I Fickspöken presenterar hon oss för små spöken som lever loppan överallt, men gärna ligger och kurrar i fickan emellanåt. Vid första ögonkastet ser de ut som näsdukar med mun och ögon, men man inser snabbt att Stalfelt är mer finurlig än så. Spökena är inte alls logiska. De gör som de vill och är hur otyglade som helst. Några pissar i blomkrukor och andra förstör korvar. En del ser på TV och tuggar popcorn.
Bilderna är enkla och överskådliga, och texterna är roliga. Lite som Barbro Lindgrens Loranga-böcker, men för yngre barn.
Fickspöken är en liten bok att ha i fickan att ta upp om fantasin håller på att ta slut, och som borde delas ut gratis till alla som blivit för förnuftiga. Kanske något för VIP-loungen på Arlanda?